Translate

woensdag 9 mei 2018

Klokkenluider filmde schapen levend gekookt door de zinderende hitte opgesloten in vernietigingskampen ( petitie )


Lieve vrienden,

Een klokkenluider filmde stiekem hoe duizenden schapen opgesloten werden op smerige schepen en levend gekookt werden in de verzengende hitte.

Deze schepen zijn als drijvende vernietigingskampen en -- en elk jaar worden MILJOENEN dieren op deze manier vervoerd. Maar nu hebben we een uitgelezen kans om hier iets tegen te doen!

De Wereldgezondheidsorganisatie voor Dieren komt over een paar weken bij elkaar en in de nasleep van deze verschrikkelijke beelden overwegen een aantal van de belangrijkste vee-exportlanden een volledig verbod op vervoer van levend slachtvee!

Na een golf van protest heeft Nieuw-Zeeland dit verbod al ingevoerd. En als wij ook massaal onze stem laten horen zouden we miljoenen dieren kunnen redden van dit gruwelijke lot. Teken nu en deel met iedereen!

Teken om een einde te maken aan de drijvende vernietigingskampen

Landen als Australiƫ, Braziliƫ en het Verenigd Koninkrijk heroverwegen op dit moment hun handelsregels. Als wij samen een enorme campagne opzetten, de verschrikkelijke beelden de hele wereld over laten gaan en opiniepeilingen laten uitvoeren om te laten zien dat burgers humane wetten voor dierenwelzijn willen, dan kunnen we de druk op deze internationale top hoog opvoeren, en kunnen we dit voor elkaar krijgen!

Internationaal zeetransport van levende dieren is verschrikkelijk. Koeien, schapen en andere dieren worden op gigantische en overvolle schepen geladen en hebben maar beperkt toegang tot water en voedsel. Maar de hitte is het ergst -- deze kan zo extreem zijn dat dierenartsen zeggen dat veel dieren letterlijk levend gekookt worden. De dode dieren worden vervolgens overboord gegooid zodat er geen bewijs is!

Voeg jouw naam toe -- en laat de wereld zien dat burgers massaal tegen deze barbaarse behandeling en het nodeloze lijden zijn.

Teken om een einde te maken aan de drijvende vernietigingskampen

Avaazers trekken keer op keer aan de bel over dierenmishandeling en hebben zelfs undercoveronderzoek hiernaar gefinancierd. Laten we onze pijlen nu richten op internationaal zeetransport van levende dieren en een einde maken aan dit lijden.

Geschrokken maar vastberaden,
Mike, Bert, Rewan, Nick, Jenny, Alice, Ricken en het hele Avaaz-team

Meer informatie:

Australiƫ geschokt door dood 2400 schapen op vrachtschip (NOS)
https://nos.nl/artikel/2226057-australie-geschokt-door-dood-2400-schapen-op-vrachtschip.html

Verborgen camera toont dierenmishandeling op Australische schepen (NRC) https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/12/verborgen-camera-toont-dierenmisbruik-op-australische-schepen-a1599176

Video: Klokkenluider legt gruwelijke misstanden veetransport bloot (Nieuwsblad Transport)https://www.nieuwsbladtransport.nl/scheepvaart/2018/04/09/video-klokkenluider-legt-gruwelijke-misstanden-veetransp




 
Avaaz is een internationaal campagnenetwerk van 41 miljoen mensen
en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. ("Avaaz" betekent "stem" of "lied" in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of
Twitter.

Jij ontvangt dit bericht omdat je deel hebt genomen aan "Stop de drijvende vernietigingskampen" op 2018-05-09 02:45:34 met eevanderploeg@gmail.com.
Zorg dat avaaz@avaaz.org in jouw adresboek staat om er zeker van te zijn dat Avaaz jouw inbox bereikt. Om je emailadres, de taal of andere gegevens te wijzigen, kan je contact opnemen via dit formulier, of klik hier om je uit te schrijven.
Om contact met Avaaz op te nemen, beantwoord deze email niet, maar stuur een bericht via https://www.avaaz.org/nl/contact/?footer of bel ons (in het Engels) op +1 888 922 8229 (VS).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten