zondag 13 mei 2018

Quote: "Geen dierenartsen maar fietsenmaakers" kunnen onkruid van gras niet onderscheiden

De Wildernix

De Stichting Welzijn Grote Grazers zet zich al vanaf 2010 in om het dierenleed in de Oostvaardersplassen ( OVP ) onder de aandacht te brengen bij het publiek. Op alle mogelijke manieren zijn zij al sinds die tijd bezig om de politiek te bewegen de schrijnende situatie te veranderen in het belang en welzijn van de Grazers. De stichting wordt aangevoerd door Yvonne Bierman. Dit zijn de laatste ontwikkelingen en deze willen wij graag onder jullie aandacht brengen:
 
De volgende tekst is een brief aan de gedeputeerde Hofstra, geschreven door Yvonne, namens de stichting Grote Grazers Oostvaardersplassen ( OVP )
 
Meneer Hofstra,

Harold Hofstra

Gedeputeerde
Politieke partij: ChristenUnie
Email

U vermeldt dat twee onafhankelijke dierenartsen de Oostvaardersplassen ( OVP) hebben bezocht en u de informatie hebben gegeven dat er genoeg voedsel voor de grazers aanwezig is en er niet meer bijgevoerd hoeft te worden.

De Stichting Welzijn Grote Grazers gaat er van uit dat u deze heren een behoorlijke vergoeding moet betalen voor hun werk. Weggegooid geld van de belastingbetaler van Flevoland. Want voor ons zijn het geen dierenartsen, maar FIETSENMAKERS, omdat wij denken dat een dierenarts onkruid van gras kan onderscheiden..


Gisteren zaterdag 12 mei 2018 is de voorzitter Stichting Welzijn Grote Grazers met burgers en twee gerenommeerde dierenartsen in de OVP geweest. Drie en een half uur kriskras door de OVP gelopen en 9,5 kilometer afgelegd. En nergens was een grassprietje te vinden.
De paarden die wij gezien hebben breekt je hart. Ze staan er apathisch bij.Hoe kunt u zich zo bij de neus laten nemen. Maar u niet alleen, het hele College. De SWGG ging ervan uit dat de dieren bij de Provincie beter af zouden zijn, maar het is nog erger dan bij de politiek in Den Haag. Als u werkelijk met de dieren bent begaan zoals u de burger wilt laten geloven, dan geeft u nu de opdracht aan SBB: ONMIDDELLIJK BIJVOEREN. of wilt u dit schandaal van dierenleed nog langer laten voortbestaan?


Yvonne Bierman
Stichting Welzijn Grote Grazers

Hier een filmpje waarin te zien is wat de vegetatie is op dit moment:
Dit betekent dat de strijd nog niet gestreden is! Actie voeren en demonstreren is niet wat nu helpt.
Wat helpt wel?
* Steun stichting Welzijn grote grazers door te doneren. (Zij zijn op de juiste wijze stappen aan het maken. Dit kost veel geld en tijd)
http://www.stichtingwelzijngrotegrazers.nl/sympathisant-worden
* meld je aan bij 1 van de voergroepen.
* blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de OVP
* haak niet af, maar zorg dat iedereen in je omgeving weet wat de wantoestanden zijn op de OVP. Deel dit bericht!

12:08 (1 uur geleden)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten