Translate

vrijdag 30 juli 2021

Animal Survival International geeft hulp aan dieren getroffen door extreme droogte, bosbranden, overstromingen in Europa, VS en Afrika




Over de hele wereld worden we geconfronteerd met catastrofes, van overstromingen in Europa tot bosbranden in de VS en burgerlijke onrust in Zuid-Afrika. Bij al deze rampen worden duizenden dieren getroffen. Daarom doen wij bij Animal Survival International (ASI) het werk dat wij doen. We bestaan als een stem voor de dieren in crisis.
Zonder onze aanhangers zouden we niets doen om dieren te
helpen. We zijn al onze donateurs zeer dankbaar. Bekijk hoe uw donaties deze maand een verschil hebben gemaakt voor dieren.

Zuid-Afrika

Verlichting brengen aan door droogte getroffen olifanten


Eerder dit jaar vroegen we u om ons te helpen twee ultramoderne waterpompen op zonne-energie te leveren om water naar de dorstige olifanten van Addo National Park te brengen. Dankzij uw hulp zijn we erin geslaagd om de olifanten en andere dieren in het wild, waaronder leeuwen en zebra's, in een deel van het park te voorzien van een consistente watervoorziening. Helaas was het nog steeds niet genoeg. De droogte laat geen teken van opgeven zien, en Addo's regenseizoen is voorbij. De volgende regens worden op zijn vroegst in oktober verwacht. Dieren reizen van alle hoeken van het enorme reservaat naar de waterputten die we hebben verstrekt, maar er is felle concurrentie om toegang te krijgen tot het levens reddende water. Nogmaals, we hebben contact met u opgenomen voor ondersteuning, en dankzij uw vrijgevigheid zijn twee voorheen droge waterputten nu vol dankzij waterpompen op zonne-energie die we hadden geïnstalleerd, die duizenden liters vers, schoon water leveren aan de dieren van Addo. We zouden willen dat we u konden vertellen dat het probleem is opgelost, maar Addo bestaat uit 420.000 hectare (170.000 hectare) en nu zitten dieren in andere delen van het park in de problemen.

Madagaskar

Het verstrekken van kritische voeding voor bedreigde schildpadden


In Madagaskar werden meer dan 800 ernstig bedreigde schildpadden, bestemd voor de illegale huisdierenmarkt, gered van smokkelaars. Verborgen in voertuigen zonder voedsel of water en met levensbedreigende verwondingen, hadden de schildpadden dringend intensieve zorg nodig om de weken na hun redding te overleven. Onze partner, Turtle Survival Alliance Madagascar (TSA Madagascar) riep ons om hulp en dankzij onze supporters hebben we genoeg geld ingezameld om de eerste kritieke zorg voor de geredde schildpadden te bieden. Maar met droogte die het eiland teistert, wordt vitaal vers voedsel steeds schaarser en duurder. Dus nogmaals, we riepen onze supporters op om ons te helpen geld in te zamelen, zodat de schildpadden de voeding kunnen blijven ontvangen die ze nodig hebben voordat ze weer in het wild worden vrijgelaten. Dankzij uw vrijgevigheid konden we geld overhaasten om de schildpadden te voorzien van broodnodig vers voedsel.

Verenigd Koninkrijk

Het leveren van nestkasten voor De kerkuilen van Engeland


In het Verenigd Koninkrijk (VK) vernietigt de menselijke aantasting snel de plaatsen waar kerkuilen leven. Nu heggen en copses (struikgewas van kleine bomen of struiken) plaatsmaken voor boerderijen en commerciële ontwikkeling, nemen nestplaatsen drastisch af. Om te overleven zijn de uilen steeds afhankelijker van door de mens gemaakte nestkasten. Tachtig procent van de kerkuilen nestelt zich nu in door de mens gemaakte dozen. Het Suffolk Owl Sanctuary (SOS) nam contact op met ASI om hen te helpen meer nestkasten te bieden voor de uilen om hun jongen op te voeden. SOS heeft al 300 nestkasten geleverd, maar ze hebben dringend meer nodig. We riepen onze supporters op om ons te helpen geld in te zamelen voor het maken van nog eens 55 dozen. Dankzij uw steun kan de SOS nu op tijd extra uilenboxen bouwen voor de komende wintermaanden.

Zuid-Afrika


Het redden van een van afrika's zeldzaamste dieren – de aardvarken


In de Zuid-Afrikaanse regio Lowveld vonden we een van Afrika's meest zeldzame en ongrijpbare wezens, de aardvarken. Maar helaas vecht deze voor haar leven in het Umoya Khulula Wildlife Rehabilitation Center nadat ze is aangereden door een auto. Omdat er zo weinig bekend is over deze ongrijpbare wezens, weten we niet eens hoeveel er bestaan, het is essentieel dat we alles doen wat we kunnen om dit wezen te redden. Het Umoya-team heeft haar Venus genoemd en doet haar best om haar leven te redden en haar een tweede kans op leven in het wild te geven. We waren er om te zien hoe ernstig gewond Venus was en hoe gevaarlijk zwak haar immuunsysteem was geworden. Om haar in leven te houden, heeft ze een continue toevoer van zeer gespecialiseerd voedsel nodig, naast antibiotica, ontstekingsremmende en pijnmedicatie, probiotica en antiseptische wondbehandelingsbenodigdheden. We riepen supporters op om ons te helpen deze kritieke voorraden te importeren, aangezien er op dat moment geen beschikbaar was in het land. Dankzij uw steun is een zending gespecialiseerd voedsel op weg naar Venus. We houden je op de hoogte van haar voortgang.
Nogmaals,we zijn zeer dankbaar voor uw genereuze donaties en helpen bij het vergroten van het bewustzijn over de strijd om te overleven waarmee dieren over de hele wereld worden geconfronteerd. U maakt het ons mogelijk om het verschil te maken en beschermde wilde dieren en wilde ruimtes over de hele wereld.
Voor dieren en de
planeet,


Hoofd campagnevoerder


Deel deze oproep met uw collega's, vrienden en familie.
DelenDelen
tweetentweeten
voorwaartsvoorwaarts
Animal Survival Internationaal
Bonhill Street 9
LondenLonden EC2A 4DJ
Verenigd Koninkrijk

Voeg ons toe aan uw adresboek


l.







4957 Cross Pointe Drive Oldsmar, FL 34677 USA Afmelden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten