Translate

zondag 10 september 2023

Egyptair was gestopt met het vervoeren van apen voor de proefdierindustrie maar hebben toch weer 500 aapjes uit het wild gehaald en gevlogen naar New York ( petitie)

Monkeys urgently need your help.

EGYPTAIR agreed to stop shipping primates to laboratories after pressure from 100,000 PETA entity supporters.

Now it’s apparently gone back on its word and shipped 500 long-tailed macaques from East Africa to New York.

Each monkey will have been torn from his or her family and shoved into a cramped box aboard a plane. Once they reach the laboratory, the animals may be mutilated, poisoned, deprived of food and water, forcibly immobilised in restraint devices, infected with painful and deadly diseases, psychologically tormented, and killed.

Please urge EGYPTAIR to reinstate its ban now:

https://secure.peta.org.uk/page/108751/action/1?utm_source=peta-uk::e-mail&utm_medium=alert&utm_campaign=0923::viv::peta-uk::e-mail::egyptair-aa::::aa-em&ea.url.id=6565272&forwarded=true
GYPTAIR a Message

Thanks for all you do for animals in laboratories.

Sincerely,

Dr Julia B
PETA


WAT GING ERAAN VOORAF? 

 EGYPTAIR is gestopt met het vervoeren van apen uit Afrika en Azië naar laboratoria in de VS en elders. Het nieuws volgt op een intensieve campagne van drie maanden door PETA-entiteiten.

We vieren deze enorme overwinning en de impact die deze zal hebben op laboratoria die momenteel afhankelijk zijn van de sinistere diensten van EGYPTAIR.

Intensieve campagne door PETA-entiteiten

Sinds het begin van de campagne drie maanden geleden hebben ruim 100.000 aanhangers van PETA-entiteiten e-mails naar EGYPTAIR-functionarissen gestuurd.

PETA-entiteiten hielden tientallen protesten over de hele wereld in Frankfurt, Manilla, Parijs en New York en hier in Groot-Brittannië, buiten de luchthaven Heathrow .

PETA US organiseerde ook honderden telefoontjes en online advertenties, stuurde T-shirts en koffiemokken – versierd met kunstwerken waarin de luchtvaartmaatschappij werd opgeroepen om de wrede zendingen van apen te stoppen – naar leidinggevenden van EGYPTAIR, schreef naar meer dan 130 werknemers van het bedrijf en had contact met alle kantoren van de luchtvaartmaatschappij over de hele wereld.

Betrokkenheid van het laboratorium van EGYPTAIR

Insiders uit de luchtvaartindustrie waarschuwden PETA US voor het eerst voor een zending van 720 makaken die door EGYPTAIR op 30 april 2022 van Cambodja naar New York waren gevlogen. Uit gegevens blijkt dat de luchtvaartmaatschappij sinds maart 5.000 apen naar de VS heeft gevlogen.

Elke aap is uit zijn familie weggerukt, in een krappe doos gestopt en de hele wereld rond gestuurd om te lijden en te sterven in een laboratorium.

Het besluit van EGYPTAIR brengt ons een stap dichter bij het stopzetten van de handel in apen vanwege mislukte experimenten in dit tijdperk van ultramoderne, moderne methoden zoals organen-op-chips.

Een instortende industrie

In januari beëindigde Kenya Airways het transport van apen naar laboratoria slechts 24 uur na gesprekken met PETA US, en in juni verbood Air France de praktijk na een tien jaar durende campagne van PETA-entiteiten .

Hoe je kan helpen

Deze overwinning zal het voor onderzoekers moeilijker maken om primaten te exploiteren, maar alle dieren in laboratoria hebben nog steeds actie van jou nodig. Teken onze petitie om alle experimenten op dieren te helpen beëindigen:


PETA-entiteiten staan ​​klaar om campagne te voeren tegen elke andere luchtvaartmaatschappij die winst wil maken ten koste van verhandelde apen. Abonneer u op ons e-nieuws en sluit u aan bij ons actieteam om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe petities, protesten of nieuws:

  





























Geen opmerkingen:

Een reactie posten