maandag 7 oktober 2013

Eekhoorntje stal de show tijdens de Presidents Cup Golftoernooi in Ohio. ( video )


 Het waren niet Tiger Woods, Phil Mickelson of Rory McIlroy die de show stalen op de Presidents Cup, een golftoernooi in de Amerikaanse staat Ohio. Wel de Amerikaanse golfer Davis Love III, die tijdens een regenpauze vriendjes werd met een kleine eekhoorn.

http://youtu.be/zsecM59FXdQ   videoVolgens CBS-presentator Jimmy Roberts viel de eekhoorn uit een boom tijdens een regenpauze. Love was in de buurt, raapte het diertje op en gaf het wat te eten. De rest van de dag waren de twee onafscheidelijk. Love liet Sammy de eekhoorn op zijn schoot zitten terwijl hij met het golfkarretje reed.

'Mijn vader raapte altijd stokken op als geluksbrenger, die ik dan bij me moest houden zolang we aan het winnen waren', aldus Love aan de LA Times. Sammy bleek ook zijn geluksbrenger te zijn, want op de volgende holes deed Love het erg goed.Davis Love kreeg meteen alle aandacht op de golfbaan, ook van skikampioene Lindsey Vonn. De Amerikaanse wilde het beestje ook wel eens knuffelen, en nam het voorzichtig over van Love. Ze plaatste de eekhoorn in de nek van haar geliefde Tiger Woods, die daar in eerste instantie niet voor te vinden was. Na wat aandringen toonde hij toch wat meer dierenliefde, en liet hij het beestje over zijn schouders wandelen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten