maandag 28 oktober 2013

Zijn we met zijn allen zo afgestompt dat we dit toestaan? ( video )


http://www.youtube.com/watch?v=T2lvTwrBfBE&feature=share&list=PL193611655B114439

Via deze video kunt u de petitie tekenen. Alvast bedankt !!

Wilt u liever de video niet zien dan kan dat via deze link: Dank je wel Liesbeth voor de tip.

http://e-activist.com/ea-action/action?ea.client.id=1771&ea.campaign.id=20200

 
De ogen vragen om hulp. " Wat heb ik misdaan dat jullie mij zo behandelen"

 

 
Deze big is stervende of al dood. Who cares? Hopelijk u wel
.
‘Elke keer als ik een andere boerderij binnenstap, houd ik mezelf voor: het zal wel beter zijn dan de vorige. Ze zullen toch niet allemaal de wet negeren? Je blijft hoop houden. Maar dan zie ik de varkens en realiseer ik me de grootschaligheid van het dierenleed. Het breekt mijn hart’ aldus één van de onderzoekers van Compassion in World Farming (CIWF).

 Begin dit jaar bezocht CIWF 45 varkenshouderijen in Europa. In het zuiden Italië en Spanje, in het zuidoosten Cyprus, Ierland in het westen en in het oosten Polen en Tsjechië. De wet, die bedoeld is om varkens in Europa te beschermen, wordt op alle 45 varkenshouderijen genegeerd. Het is vreselijk om getuige te zijn van zoveel dierenleed.

Zorg ervoor dat de wet wordt nageleefd. Help de varkens!

 En dit is nog niet alles.

De varkenswet wordt door veel varkenshouderijen in Europa schaamteloos genegeerd. 140 miljoen intelligente en gevoelige Europese varkens zijn de dupe. De uitdaging dit te veranderen is enorm en lijkt soms overweldigend.

 
Hutje mutje! Bijna geen lucht meer Maar we hebben goed nieuws. Maar liefst 250.000 mensen hebben onze petitie, die vraagt om een strikte naleving van de varkenswet, al getekend. Eén persoon komt daarmee op voor wel 550 varkens. Dit is de snelst groeiende petitie van CIWF in de geschiedenis, help ons nog verder te groeien.

We hebben een nieuwe, korte film gemaakt waarin we de resultaten van onze onderzoeken laten zien. Ze bevat beelden die we nog niet eerder hebben gepubliceerd. Help ons de varkens te beschermen door de film te bekijken en te delen op Facebook en Twitter. Vraag je vrienden en familie om de petitie ook te ondertekenen. Jouw 550 varkens zouden je bedanken als ze dat konden. 
Eenzaam !! Of u nog worst lust ? 

2 opmerkingen:

 1. Na 25 jaar 130 varkens te hebben verzorgd in onze opvang, DUS NIET OM TE ETEN !
  Weet ik hoe intelligent (meer dan een hond) sociaal , en aanhankelijk ze kunnen zijn .
  Als je geen honden eet waarom dan wel varkens??!!
  Het zijn sociale dieren en het is bedroevend hoe ze behandeld worden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kan zo niet meer Leny. Het is beschamend !! Een internationale schande. Ik ben heel trots op de CIWF. Heb een jaar als vrijwilligster op hun kantoor in Nijmegen gezeten. Veel acties gedaan met hen. Prima club!!!

   Verwijderen