dinsdag 26 november 2013

Polen gaat geen militaire trainingsoefening meer uitvoeren op levende dieren ( video)http://features.peta.org/TraumaTraining/101.asp        Beelden uit Amerika....trauma training

Na twee jaar overleg met PETA's zusterorganisaties (The Peoples Ethical Treatment of Animals) en na berichten van u en duizenden anderen te hebben ontvangen, heeft het Poolse leger zojuist bevestigd dat levende dieren niet langer opengesneden, verminkt of gedood zullen worden voor verouderde trainingsoefeningen.
Poolse troepen zullen in plaats daarvan getraind worden met geavanceerde, medische simulators van het menselijk lichaam, een oplossing die veel effectiever is om ze voor te bereiden op het slagveld en veel dierenlevens zal besparen.
Een Poolse overheidsmedewerker zei dat deze beslissing onder druk van de campagnes van PETA en haar internationale zusterorganisaties is genomen – dus heel erg bedankt dat u deel uitmaakt van deze geweldige overwinning.
Nu zijn er nog maar drie EU-landen over die nog steeds dieren ontleden voor deze ziekelijke oefeningen: Denemarken, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Deel alstublieft onze actieoproep met zo veel mogelijk mensen om deze landen onder druk te blijven zetten om het voorbeeld van Polen te volgen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten