Translate

zondag 19 februari 2023

Jaarlijks worden miljoenen kittens en puppys geboren in Thailand: People And Animals Thailand hebben een kliniek opgezet om overbevolking van zwerfdieren humaan te beheren

 


Mensen en Dieren Thailand (PAT) Kliniek

People And Animals Thailand (PAT) kliniek is gelegen tussen Hua Hin en Cha Am. De kliniek is speciaal opgezet om de overbevolking van straatkatten en honden in het gebied humaan te beheren.

Elk jaar worden miljoenen kittens en puppy's geboren in de straten van Thailand. Tragisch genoeg is het onwaarschijnlijk dat de meesten de eerste paar weken van hun leven zullen overleven. De meerderheid zal bezwijken aan honger, ziekte, verkeersongevallen of andere vreselijke sterfgevallen. Via ons sterilisatie-/castratie- en vaccinatieprogramma is het ons doel om het lijden van straathonden en -katten te verminderen. Als er minder dieren op straat worden geboren, dan wordt er minder geboren in een kort leven van ellende. People and Animals Thailand is een gratis sterilisatie- en castratiekliniek voor de regio's Phetchaburi en Prachuap Khiri Khan.

Lees meer op de website van People and Animals Thailand.

Met een speciaal gebouwde operatiekamer met behulp van moderne anesthesie- en chirurgische technieken, is het team in staat om ongeveer 200-300 straatdieren per maand te steriliseren en te vaccineren. Met uw vriendelijke hulp kunnen we meer doen. Kun je een maandelijks cadeau geven om de hulp straathonden en katten van Thailand te helpen?


Meld even graag dat uw donatie is voor de dogs and cats of wildlife


Alle donaties worden dankbaar ontvangen. 


“Wildlife Friends International”
ING Bank / account-number: 7243182
Haarlemmerdijk 97
1013 KD Amsterdam
The Netherlands
IBAN: NL12INGB0007243182
Paper form: NL12 INGB 0007 2431 82
BIC: INGBNL2A

Hieronder de link nar hun website:



https://www.wfft.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten