Translate

vrijdag 8 september 2023

Dierenbescherming: Help onze schuurhonden.


Schuurhonden’ hebben hard hulp nodig



Wat een leed zien wij voorbijkomen! De afgelopen maanden stroomden er honderden ‘schuurhonden’ bij onze opvangcentra binnen. Deze arme dieren hebben hun hele leven onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten gezeten in een schuur om zoveel mogelijk puppy's te krijgen. De pups werden vervolgens verkocht aan nietsvermoedende baasjes. Dat is toch verschrikkelijk!





Gelukkig verblijven deze schuurhonden nu veilig bij onze dierenopvangcentra waar onze dierverzorgers met veel geduld en nog meer liefde de zorg geven die ze zo hard nodig hebben. We hebben alles op alles gezet om deze lieve, maar zeer angstige en onzekere schuurhonden zo goed mogelijk op te vangen. 
 
Maar de kosten voor onze asielen zijn hierdoor enorm opgelopen! We hebben veel voer, speeltjes, medicatie, gedragstherapie en halsbanden nodig. Maar ook bezoekjes aan een trimsalon en snoepjes om het vertrouwen te winnen zijn onmisbaar. Help jij onze schuurhonden door onze actie te steunen?


Crowdfunding

Inmiddels hebben wij ruim 330 schuurhonden herplaatst en wij stoppen niet tot alle andere schuurhonden ook een veilige en liefdevolle plek hebben gevonden!

Wil jij helpen met een (kleine) bijdrage voor de opgelopen kosten? Namens alle bange, onzekere, stoere en vooral dappere schuurhonden: bedankt voor je steun!

Steun de crowdfunding


Geen opmerkingen:

Een reactie posten