woensdag 21 augustus 2013

Dit is beer ´Ginny´ één van de 400 geredde beren uit de berengalindustrie waar nog 10.000 beren in een ´hel´ moeten lijdenDeze gelukkige beer Ginny is een van 400 geredde beren uit de hel van de berengalindustrie door Animals Asia. Ginny heeft 15 jaar lang in de hel van deze verwerpelijke industrie moeten leven. Alhoewel kun je dat leven Noemen? Zie video  ( 44 bear farms zijn door Animals Asia gesloten ) !!


Geleid door de charismatische Brit Jill Robinson, heeft Animal Asia 44 berengalboerderijen in China stilgelegd en opende berenopvangcentra in China en in Vietnam.

 
Jill Robinson met een beer in een kooi voor het tappen van gal via een permanent wond

 
Deze arme beer kan niet eens draaien. De beren krijgen doorlig plekken

"Op de Chinese berengalboederijen waar ik ze heb gezien" zegt John Ingham journalist bij de Daily Express UK ", zag ik zieke, doodsbange beren die vele jaren hebben doorgebracht gepropt in kleine roestige kooien met katheters permanent in hun buik voor het aftappen van hun gal voor de traditionele Chinese geneeskunde.

Maar ik heb ook de hemel van bomen, vijvers, schommels en grotten gezien, die zich bevinden in de prachtige berenopvangcentra van Animals Asia. Het leven kan een happy end hebben. Zeker voor Ginny." www.animalsasia.org

http://youtu.be/PENl5091uAM

 
Spelen ? dat moest Ginny nog leren!!


Eindelijk veterinaire zorg na een leven in een hel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten