woensdag 21 augustus 2013

Het zal je maar gebeuren!! Ze moeten je opeens niet meer maar waarom dan? Wij zijn toch heel erg lief?


 
Laura en Nicky
 
Alleen die oogjes al !! Wat een moppies. Lieve lezers,  stuur dit bericht door en laten we proberen een gouden mandje voor Laura en Nicky te vinden. 
http://www.dierenasiel-bommelerwaard.nl/index.php

Laura en Nicky aan het woord: "Ook al zeggen we het zelf, we zijn lief, zinlijk, spelen graag, geven likjes. We hebben het heel goed in het Dierenasiel-Bommelerwaard, maar ja, we willen ook wel heel graag een nieuw baasje!Wie geeft ons een nieuwe kans?"

 
  
Deze twee schatjes zijn Laura en Nicky. Laura is een gesteriliseerd teefje van 9 jaar en Nicky is een reutje van 11 jaar. Ze zijn afgestaan aan het asiel omdat men niet meer goed voor ze kon zorgen. Laura en Nicky zijn hun hele leven al samen en we willen ze dan ook graag samen plaatsen.

 Ze zijn erg lief en zijn kinderen gewend. Ook met katten is geen probleem. Laura is vanaf kleins af aan al blind aan één oog. Nicky is dol op spelen. Laura is iets meer voorzichtig. Ze zijn beiden dol op wandelen. Ze zijn door onze dierenarts helemaal nagekeken en hun gebitjes zijn helemaal netjes in orde gemaakt.

Nu zijn we op zoek naar een baasje die deze twee lieverds een warm mandje wil geven. Heeft u misschien een plekje voor Laura en Nicky ?


Ras:Kruising Maltezer
 
Geslacht:Teefje
 
Leeftijd: 9 en 11
 jaar
 
 

2 opmerkingen:

  1. Erg dat dieren zo volledig zijn overgeleverd aan de willekeur van mensen !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb gekozen om over Laura en Nicky te schrijven omdat deze wat oudere dieren en dan ook nog 2 hondjes, moeilijk zijn te plaatsen. Maar da weet jij als geen ander. Ik hoop dat het lukt. Het asiel houd mij op de hoogte. xx Erna

      Verwijderen