zondag 3 april 2016

Oekraïense Beren Julia en Zoya zaten15 jaar in piep kleine kooitjes......( van de hel naar de hemel video )http://www.vier-voeters.nl/projecten-2/beren/  Prachtige link naar berenwouden van Vier Voeters                                                                 
 
Meer humaniteit tegenover dieren
Indien u deze e-mail niet kan lezen, klik dan hier
Julia en Zoya in hok
medische hulp voor julia & zoya
Het echte herstel begint nu pas
De beren Julia & Zoya leefden jarenlang in een piepklein kooitje. Gelukkig kon VIER VOETERS ze redden en ze eindelijk een goed leven geven. Maar de verwaarlozing, mishandeling en stress in hun eerdere leven heeft er voor gezorgd dat ze niet meer gezond zijn. Hoe sterk en majestueus ze van buiten ook lijken, van binnen is er van alles mis. Deze beren redden is niet genoeg. Het echte herstel begint nu pas. Alleen door te revalideren met de juiste zorg en intensieve medische hulp is er uitzicht op een waardig berenbestaan. Help Zoya & Julia nu!
Berenpoten
Medische hulp nodig
Wie een dier redt, heeft een grote verantwoordelijkheid. Julia & Zoya hebben medische hulp nodig. Hun gebit is ernstig beschadigd door jarenlang wanhopig bijten op de tralies van de kooi. Zoya heeft ook een leverziekte doordat ze ter vermaak van mensen alcohol kreeg toegediend. De medische zorg is duur. Help nu! 
DONEER
transport video beren
Inez de Ligt
Met vriendelijke groet,
Heli Dungler
Handtekening Heli Dungler

Geen opmerkingen:

Een reactie posten