maandag 10 juli 2017

Katten onthoofd en poten afgescheurd en levend gevild in moslim getto DenemarkenExtreme dierenmishandeling in moslimgetto: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken


Halal slachten is een wreed voorbeeld van de islamitische visie op dierenrechten. De behandeling van dieren in moslim-gedomineerde gebieden is een ander.

“Ik heb katten gezien die als voetbal gebruikt waren. Ik heb katten gezien waarvan de poten afgescheurd waren en hun ogen uitgestoken. We zien katten waar de kop van is afgesneden, en katten die levend gevild zijn, of hun poten en rug hebben gebroken.”

Zo beschrijft een vrouw die bij de Deense dierenbescherming werkt een aantal van de verschrikkelijke behandelingen van dieren in het moslim-gedomineerde gebied van Vollsmose, een buitenwijk van Odense, de derde grootste stad in Denemarken.

“Het ergste wat ik ooit heb gezien was een nest kittens die met hun ingewanden eruit hangend op de grond rond kropen omdat iemand hun buikjes had opengesneden”, zegt ze.

Therese. S. Wilbert, directrice van de Deense Kat Bescherming bevestigt dat het gebied onveilig is, vooral voor katten:

In Vollsmose is de mate van mishandeling van katten erger dan elders in Denemarken. Het zijn meestal kinderen die de dieren mishandelen”, zegt ze. Wilbert zegt dat Kat Bescherming in 2016 alleen al 20-25 meldingen heeft ontvangen over dierenmishandeling in Vollsmose”, maar veel gevallen worden niet gerapporteerd, dus het aantal dieren wreedheden is waarschijnlijk veel groter.”

Het is moeilijk voor de autoriteiten om de dieren te helpen, aangezien het gebied zeer onveilig is. Toen een vrijwilligster van de Deense dierenbeschermingsbureau het gebied betrad om een ​​mishandelde kat te redden, werd ze aangevallen door plaatselijke bewoners met een immigratieachtergrond.

“Een groep jongemannen heeft een vrouwelijke medewerkster van de dierenbescherming aangevallen toen ze Vollsmose binnenkwam om een kat te helpen die mishandeld was, de groep mannen stopten de dierenambulance, stalen de autosleutels, trokken aan het haar van de vrouw en spuugde in haar gezicht. De achterlichten van de auto zijn kapot getrapt en de autodeuren beschadigd. De vrouw moest de kat achterlaten en voor haar eigen veiligheid vluchten.”

Sinds deze aanval stuurt de Deense Dierenbescherming geen personeel meer naar het gebied om mishandelde dieren te helpen.
De aanval op de dierenambulance in Vollsmose werd gefilmd, waarbij de lokale bevolking de vrouw aanviel, aan haar onbedekte haar trekt, en haar dwong het gebied te verlaten:Bron:
https://www.tv2fyn.dk/artikel/dyremishandling-i-vollsmose-boern-river-hoved-og-ben-af-katte
yheder.tv2.dk/samfund/2017-04-05-ville-redde-kat-og-blev-chikaneret-vi-er-dybt-forundrede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten