zaterdag 29 juli 2017

Stichting zwerfdieren in Dahab Egypte opgericht door 2 Nederlandse mannen ( hele mooie goedkope webshop )


Welkom bij de nieuwsbrief van Stichting Zwerfdieren in Dahab. We vertellen u hierin over onze activiteiten in Dahab en artikelen en acties van de webshop waarmee u ons werk kunt steunen. 

Bekijk deze email op internet:Record opbrengst webshop helpt de dieren!

Onze webshop is het afgelopen jaar een enorm succes geweest. Meer dan 2000 (!)  dierenliefhebbers deden een bestelling, voor henzelf of als leuk cadeau voor iemand anders. We kregen enorm veel positieve reacties en veel mensen bestelden later nog eens.

Met de opbrengsten van dit jaar hebben we weer tientallen dieren kunnen steriliseren, inenten en behandelen tegen vlooien en teken. En een start maken met de bouw van een eigen dierenopvang!! Iets wat we pas over enkele jaren gedacht hadden te kunnen realiseren.  Een plek om zieke of gewonde dieren te kunnen opvangen, en waar we de sterilisaties veilig kunnen uitvoeren.

We hebben een optie op een stukje grond en de komende maanden gaan we keihard aan de slag om met de webshop geld binnen te krijgen voor de bouw van de eerste dierenverblijven.

Dus kijkt u rustig eens in onze webshop en koop daar uw kadootjes, voor uzelf, of voor iemand anders! :)

https://www.zwerfdierenindahab.nl/shop
In de spotlights!
Nieuw in ons assortiment; enkelbandjes:
Bijzondere sieraden voor de zomer. Voor leuke prijsjes van € 4,25 - € 5,95 en gratis verzonden. Superleuk om zelf te dragen of aan iemand cadeau te geven.
Klik hier voor meer info:
Assortiment Enkelbandjes
Egyptische Tafelkleden voor de zomer.
We hebben nog enkele van deze prachtige tafelkleden op de kop kunnen tikken. Fleurig de zomer in met deze prachtige kleden.
Dit zijn de laatste stuks, dus wees er op tijd bij.
Oosterse kleden vierkant (1.50 * 1.50 mtr) € 15,00

Afmetingen c.a. 2.65 bij 1.45 mtr (6-8 persoons) voor € 22,50
Inclusief verzending
Klik hier voor meer info en de beschikbare modellen:
 
Project Blue Hole
De Nederlandse dierenarts Ester was in Dahab en hielp graag mee met een voorgenomen kattenproject.

Bij de Blue Hole (een beroemde duikspot in Dahab) liepen nog tientallen ongesteriliseerde katten die voor veel nakomelingen en overlast zorgden. Daar wilden we graag iets aan doen.

Ester kwam, hielp mee en....... maakte het verschil. Enorm bedankt!
TNR Actie
Tijdens de laatste TNR actie in April/Mei waren we in Dahab en konden met eigen ogen aanschouwen hoe hard er gewerkt werd door alle vrijwilligers.

Een aantal van 76 dieren werd in een week tijd gesteriliseerd. Een prachtige prestatie. Ook na die tijd zijn nog diverse dieren gesteriliseerd door de lokale dierenarts Dr Amira.

Door de donatie actie voor inentingen, vlooien en tekenbehandelingen in de webshop, konden al deze dieren worden behandeld. Uw aankoop en donatie maakt het verschil!

Onze Droom..... een eigen opvang/kliniek
Jaren terug toen we met deze stichting startten, hadden we een droom. Hoe fantastisch zou het zijn als we in Dahab een opvang konden realiseren. Waar zwerfdieren gesteriliseerd konden worden, waar gewonde, zieke of aangereden dieren geholpen konden worden en tijdelijk opgevangen.
Natuurlijk realiseerden we ons dat dit vele j aren zou duren, maar de droom bleef bestaan.

De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op TNR acties en hebben zo de vergiftiging van dieren kunnen stoppen.
En nu, door het succes van de webshop en al uw liefdevolle donaties, komt onze droom toch weer een beetje dichterbij.
De afgelopen maanden steeg het aantal bestellingen in de webshop tot recordhoogte. Het leek haast wel of elke dierenliefhebber in Nederland en Belgie, zijn aankopen bij ons deed.
Hierdoor hebben we een optie kunnen nemen op een strookje grond in Dahab waar we, goed beschermd, onze eigen opvang kunnen verwezenlijken.

De komende maanden gaan we NOG harder aan de slag om mooie artikelen te maken voor de webshop. Artikelen waar u blj van word, artikelen waar wij trots op zijn en artikelen waar de zwerfdieren mee geholpen worden.
Zodat we aan het einde van het jaar, een start kunnen maken met met dit plan en misschien zelfs wel de eerste dierenverblijven al kunnen timmeren.

  Uw aankopen en donaties, maken ook hier weer het verschil! #Enormdankbaar

Nieuwe wellness trend - Ademkransjes

Adem je hoofd leeg in 5 minuten. Tegen stress.
Meer informatie:Copyright © 2017 Stichting Zwerfdieren in Dahab.Email Marketing Powered by MailChimp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten