Translate

maandag 17 juli 2017

Nederlander Edwin Wiek runt volgens internationale standaard uitgerust hospitaal voor wilde dieren in Thailand ( video )



Wildlife Friends Foundation Thailand  ( WFFT )

WFFT is opgericht in 2001 door Edwin Wiek, een Nederlander die al sinds 1989 in Thailand woont, en daar tot 2000 een productie- en exportbedrijf had. WFFT (in Thailand geregistreerd) heeft sinds haar start bijna 2,000 (wilde) dieren gered uit de illegale handel, van de “pet”- ofwel huisdieren-handel. Ook bij natuurrampen heeft hij veel dieren gered, en veel zieke of gewonde dieren ten gevolge van bijv. verkeersongelukken of hondenbeten, heeft hij medisch verzorgd.


WFFT runt op dit moment een volledig volgens internationale standaard uitgerust hospitaal voor wilde dieren, een 29 hectare groot opvangcentrum voor grote kat-achtigen, apen, beren en ander wild, een opvangcentrum voor “gepensioneerde” olifanten, een rehabilitatie-centrum voor gibbons, en een mobiel team van dierenartsen. WFFT is ook zeer actief bezig met onderzoek naar illegale handel in geheel Azie, in het bijzonder de handel in baby-olifantjes, tijgerwelpjes en gibbonbabies, zowel voor het toerisme, als voor de handel naar China. Help en steun WFFT!


Meer info@wfft.org

Bron www.moonbears.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten