Translate

dinsdag 11 juli 2017

Zwangere golden retriever Ava stond op de euthanasie lijst gelukkig na adoptie kreeg ze 18 puppy's ( video )



Soms kan een aardige actie meer goed teweeg brengen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het kan zijn dat je zomaar een foto van een familie neemt, maar achteraf blijkt dat de wereld voor hen te betekenen. Of je kunt denken dat je gewoon een paar honden helpt en het blijkt dat je meer honden helpt dan dat je op je vingers kunt tellen.

Toen Ashlee een zwangere hond adopteerde uit het asiel, stond de hond op het punt om afgemaakt te worden. Ashlee wist dat ze meer dan een leven zou redden met de adoptie, maar ze had geen idee hoeveel levens ze uiteindelijk zou redden. Fantastisch!


Honden hebben altijd een special plek gehad in het hart van Ashlee Holland. Maar ze was extra ontroerd toen ze de golden retriever genaamd Ava ontmoette.

In die tijd woonde Ava in het lokale hondenasiel en was ze zwanger. En wat Ashlee extra raakte was het feit dat Ava op de lijst stond om ingeslapen te worden. De bijna moeder woonde al te lang in het asiel en niemand toonde interesse in haar. Dus het asiel had haar op de lijst om af te maken. Maar toen kwam Ashlee in het leven van Ava en dat veranderde alles.
“Geen enkele hond verdient het om ingeslapen te worden, alleen zodat ze ruimte kunnen maken”, vertelde Ashlee aan FOX4

Maar wat Ashlee niet wist toen ze Ava adopteerde is hoe zwanger de golden retriever precies was. Ava´s buik zat vol puppy´s en het was niet precies duidelijk hoeveel puppy´s ze zou krijgen – maar laten we maar zeggen dat de verrassing die Ashlee te wachten stond groot was.
Bekijk de (Engelstalige) video hieronder om meer te weten over de bijzondere bevalling, waarin Ava bevat van puppy, na puppy, na puppy…


1 opmerking: