woensdag 2 augustus 2017

De laatste 4 dieren uit 'Magic World' gered uit oorlosgebied Syrië ( video )
Dertien dieren gered uit oorlogsgebied
Ze zijn gered uit de verlaten dierentuin 'Magic World' in Syrië
Opnieuw is VIER VOETERS erin geslaagd om alle overlevende dieren uit een door oorlog verscheurde dierentuin te redden. Twee zenuwslopende reddingsmissies waren nodig om de in totaal 13 overlevende dieren te redden. Tijdens de eerste missie konden wij drie leeuwen, twee tijgers, twee hyena’s en twee beren redden. Afgelopen weekend hebben wij de overige dieren uit Magic World bevrijd: twee leeuwen en twee honden. Eén geredde leeuwin blijkt ook nog eens drachtig!
De dieren zijn veilig overgebracht naar een tijdelijke locatie in Turkije, maar nu begint het werk pas echt. Sommige dieren zijn er zeer slecht aan toe. Ze zijn gewond, uitgedroogd en sterk vermagerd. De dieren moeten aansterken voordat zij overgebracht kunnen worden naar hun nieuwe thuis. Help ons alsjeblieft om deze getraumatiseerde dieren een beter leven te geven en doneer voor voeding, medische zorg en transport.

Wat ging eraan vooraf?


Nieuwsbericht:www.vier-voeters.nl
Ze hebben jouw hulp hard nodig
                                                                 


Meer humaniteit tegenover dieren
Indien je deze e-mail niet kan lezen, klik dan hierSteun onze reddingsmissie in Syrië
De dieren uit Aleppo hebben jouw hulp nodig!
Midden in het oorlogsgebied rond Aleppo ligt het verlaten attractiepark "Magic World". Afgelopen weekend hebben wij al 9 dieren kunnen redden, waaronder leeuwen, tijgers, hyena's en beren. Ze zijn overgebracht naar een veilige, tijdelijke, locatie in Turkije. De dieren zijn zwaar getraumatiseerd en ondervoed. Ze hebben verwondingen en hun conditie is zeer slecht.
Helaas zitten er nog meer dieren vast in deze verlaten dierentuin, die ook snel gered moeten worden. Help ons bij deze zeer gevaarlijke en risicovolle reddingsmissie 
R
Geen opmerkingen:

Een reactie posten