vrijdag 16 februari 2018

Actievoerders van Greenpeace protesteren NU tegen gasboringen van een Brits bedrijf in de kwetsbare zee-natuur bij Schiermonnikoog.




Vraag Wiebes om de boringen te verbieden!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Greenpeace
 Vraag Wiebes om de boringen te verbieden!
Webversie
© Will Rose / Greenpeace
VOLG DE ACTIE LIVE!

Actievoerders van Greenpeace protesteren NU tegen gasboringen van een Brits bedrijf in de kwetsbare zee-natuur bij Schiermonnikoog. Terwijl minister Wiebes in Groningen de gaskraan dichtdraait, staat hij boringen toe die het milieu en klimaat ernstig bedreigen. Laat samen met ons weten dat jij geen nieuwe gasboringen wilt!
TEKEN DE PETITIE >>
Hoe jij met ons de gasboringen kunt stoppen
We moeten snel #VanGasLos
Klimaatwetenschappers zijn het er over eens: om te voorkomen dat onze planeet deze eeuw met meer dan 1,5 graad opwarmt, moeten we nieuwe voorraden fossiele energie in de grond laten zitten. Nederland heeft zijn handtekening gezet onder het klimaatakkoord van Parijs; ons kabinet noemt zich trots “het groenste kabinet ooit”. Toch blijft het achter de schermen bedrijven toestemming geven voor boringen. Dat moet stoppen!
STOP DE GASBORINGEN BIJ DE WADDENZEE!
»Maak de campagne een succes en doneer
Met vriendelijke groet,
Faiza Oulahsen
Campagneleider Klimaat
BEKIJK DE ACTIE-VIDEO

>
TEKEN DE PETITIE >>
MEER WETEN?
»Tegenstanders van gasboringen bij Schiermonnikoog voelen zich overvallen (Trouw)
»Lees meer over de gevaren van gasboringen bij de Waddenzee (De Waddenvereniging)
»Zelf het verschil maken? Zo bespaar je gas in je eigen huis! (Milieu Centraal)
F
T
Y
I
G

Geen opmerkingen:

Een reactie posten