maandag 26 maart 2018

Bevrijding uit hondenslachthuis door dierenheld Michael Chour in Cambodja en ThailandNieuwsbrief maart 2018
Stichting Save The Moonbears
Afbeelding
Mana
Vorig jaar hielp u ons om Mana te bevrijden uit haar diep-ellendige leven: het dier zat in een kooi in een van Aziƫ`s afgrijselijke galboerderijen.
 
We weten nooit wanneer we dwingende oproepen krijgen om beren als Mana te redden, maar als we een dergelijke actie ondernemen, willen we dat u daarvan als eerste op de hoogte bent. Maar vanaf mei a.s. komt er verandering in de interne voorschriften, met dien verstande dat we geen toestemming meer zullen hebben u te laten weten wanneer deze noodoproepen ons bereiken en hoe u ons kunt helpen om deze beren, die, net als Mana, in vreselijke omstandigheden gehouden worden, te helpen. 
 
HELP MEE DONEER
Bedank filmpje Michael
Hier een bedank- filmpje van Michael Chour van The Sound Of Animals.
Hier ziet u wat er met uw donaties gebeurt: een gedeelte is gebruikt voor de Parvo en een gedeelte voor de isolatie. Wij hopen dan ook dat u deze man zult blijven steunen. / U kunt ook online een donatie doen via NL70INGB0005759105 t.n.v. honden in Thailand!
Hartelijk dank voor uw steun, ook namens de dieren!
 
Afbeelding
Dankzij uw steun!
Hebben wij een bedrag over kunnen maken van 1.100,00 euro.
Hartelijk dank voor uw steun ook namens de dieren!
BLIJF DEZE MAN STEUNEN! Hij heeft onze hulp nog steeds heel hard nodig, de donaties gaan moeizaam!
DONEER VOOR MICHAEL
Bevrijding uit het slachthuis in Siem Reap
11 januari 2018: Bevrijding uit het slachthuis in Siem Reap
Op onderstaande video ziet U het verloop van de reddingsoperatie die op 11 januari 2018 werd uitgevoerd in een slachthuis in Siem Reap, Cambodja.
Drie honden werden uit hun kooi in het slachthuis weggehaald, samen met 4 andere honden. Deze 7 honden werden allemaal vervoerd naar het asiel The Blue Dream. Een van hen was een zwanger teefje, dat 3 dagen later haar kleintjes baarde. We zijn blij u te kunnen vertellen dat al deze honden het goed maken en alle noodzakelijke gezondheidszorg krijgen.
De filosofie achter ons werk in Cambodja is stevig verankerd in ons geloof dat de grootste veranderingen alleen tot stand komen door samenwerking, in plaats van tegenwerking, door begrip en respect voor culturele verschillen, in plaats van onverdraagzaamheid. Bij alles wat we ondernemen om dieren te redden geven we onomwonden onze bedoelingen aan de slachters te kennen. We kopen geen honden. In plaats daarvan besteden we onze financiƫle middelen aan het bekostigen van onze acties en aan de nazorg van de dieren die we gered hebben.
Redding Siem Reap
Nadat deze hond (zie filmpje hieronder) was gered kreeg zij na twee dagen haar pups. Zie haar redding, haar pups en hoe het nu gaat. Zonder uw hulp had Michael dit niet mogelijk kunnen maken.

Mijn Cambodjaanse meisje dat ik uit Siem Rep Dog-slachthuis heb gered, is blij met haar baby. Zo mooi samen ... in het blauwe droomverblijf
Maar ze hebben je nog steeds nodig om te overleven .. eten en medische zorg.

Wat zou het fijn zijn als er wat donaties binnen gaan komen, voor  vaccinaties, sterilisaties, ontwormen , operaties, en voer. En natuurlijk voor de verbouwing. Want dan kan Michael verder met het redden van de honden.
Michael gaat elke dag de straten af om te voeren. Honden en katten. 24 uur per dag is hij bezig om vele dieren te redden. 
5 jonge hondjes gevonden
Op mijn tocht vond ik 5 jonge hondjes, die eraan toe waren om te sterven, zoals verbruikt water wordt weggegooid. Ze waren vreselijk vies, sommigen van hen waren ziek, verkleumd, vol huidparasieten, en waarschijnlijk hadden ze ascaris (een darmparasiet). Ze lagen op de drempel van de dood. De dronken vrouw lachte bij het zien van de ellende.
Het asiel is aan het eind van zijn capaciteit, maar kan ze niet zomaar laten doodgaan. We hebben deze weken weinig donaties binnen gekregen en doen daarom een dringend beroep op u voor al onze puppies, voor de dagelijkse verzorging , de aanschaf van medicijnen en voedsel, kortom, er is geld nodig voor hun overleving. Een van de hondjes is ernstig ziek en kan niet eten. Ik maak een prakje van eiwitrijk voedsel voor hem klaar.`s Morgens krijgen ze een wasbeurtje,  en we geven hen heel veel liefde. Maar als deze toestand nog een of twee dagen duurt, zullen ze allemaal dood zijn. De dame die mijn hondjes bij zich heeft genomen is blij, elke keer dat ze me ziet.
 
Face Book Michael Chour
Deze tekst dient als voorbeeld. De tekst kunt u voor uw nieuwsbrief aanpassen. U kunt er links, bestanden en relatievariabelen aan toevoegen. U kunt de tekst ook opmaken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten