donderdag 8 maart 2018

Twee films werden afgelast in Eindhoven vanwege een vleermuis in de bioscoopzaal ( video )


Vleermuis verstopt zich in bioscoopzaal in Eindhoven: 'Het is een heel zielig verhaal'

EINDHOVEN - Je zou eerder Batman op het witte doek verwachten, maar in bioscoop Vue Eindhoven werd het zondagavond werkelijkheid. Een vleermuis verstopte zich in een bioscoopzaal, waardoor twee films niet vertoond konden worden. Pogingen om de vleermuis te vangen mislukten.
Het nachtdier vloog via de voordeur naar binnen. Hoog in de bioscoopzaal heeft de vleermuis zich verstopt. Dat maakt het lastig voor medewerkers van de dierenambulance om de vleermuis te vangen.
Zwak worden
"Jagen is niet slim. Eigenlijk moet het beestje zwakker worden", zegt Mike van der Veer van de dierenambulance. "Binnen zijn geen insecten en er is ook niet voldoende vocht. Het is een kwestie van tijd dat de vleermuis zich laat vallen en dan kunnen we hem vangen. Het is een heel zielig verhaal."
Met licht en geluid werd zondagavond geprobeerd de schuilplek van de vleermuis te vinden, maar dit lukte niet. "We hebben alles geprobeerd, maar het is helaas niet gelukt. Dat is echt jammer, want het zijn unieke en nuttige dieren."
Twee films werden zondagavond afgelast vanwege de vleermuis. Het is nog niet bekend of de aanwezigheid van het nachtdier maandag gevolgen heeft voor het filmprogramma. 

720p
00:52


Geen opmerkingen:

Een reactie posten