donderdag 22 maart 2018

Snik!! Keyboard kat Bento overleden ( video door miljoenen mensen bekeken )
bento keyboard cat


DEEL DIT ARTIKEL
Judie Jaspers
Judie
Jaspers 

Verdrietig nieuws. Bento de 'keyboardkat' is overleden. Bento werd wereldberoemd door zijn filmpjes, waarin hij als een echte pianist op zijn keyboard speelde. De YouTube-ster werd 9 jaar oud.

Het baasje van de muzikale Bento maakte het nieuws afgelopen weekend bekend. En dat maakt wat los, want hij was superpopulair. Bento's filmpjes werden de afgelopen jaren door bijna honderd miljoen mensen bekeken en gedeeld. Eén van zijn bekendste is zijn cover van Wrecking Ball van Miley Cirus. 

Geadopteerd

Bento was trouwens niet de eerste keyboardkat. Zijn baasje, Charlie Schmidt, had voor hem namelijk al een andere: Fatso. Die stierf al in 1987, maar daarna werden zijn filmpjes alsnog een hit op internet. In 2010 adopteerde de Amerikaan Bento, en hij maakte met hem nieuwe filmpjes. Het maakte Bento zo beroemd, dat hij ook in een paar reclames verscheen. En je kon allerlei spullen van hem kopen, bijvoorbeeld T-shirts met Bento erop. Met het geld dat daarmee verdiend werd, kon Bento andere dieren helpen. Zijn baasje doneerde een deel namelijk aan het dierenasiel waar hij Bento had geadopteerd.

Eren

Om Bento te eren, plaatste zijn baasje een laatste video van zijn muzikale kat online: een mix van zijn meest bijzondere momenten. Veel kijkplezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten