zaterdag 28 april 2018

Ezel bereden door een dronken man door smalle straten gejaagd langs een joelende, schoppende menigte (petitie)
Alstublieft, uw Donkey Mail! Met iedere maand leuk nieuws over ezels wereldwijd, soms ook met treurig nieuws over wandaden, maar bovenal: met een verantwoording van wat we met uw donaties doen en waarom we die zo hard nodig hebben.

Nog een aantal ezel knuffels in de giftshop!

Is 'ie niet schattig? onze zachtste ezelknuffel - genaamd Donkey! Leuk voor jezelf, maar zeker leuk als cadeautje voor kinderen! Wees er snel bij als je er nog 1 wilt. Maar we hebben er nog maar een aantal, dus bestel hem snel via onze webshop voordat ze op zijn, maar: op = op!
Uiteraard hebben we ook voor andere leuke artikelen, zoals sleutelhangers, stickers en vrolijke kaarten en de laatste paar kalenders. Naast uw bestelling kunt u ook een extra donatie doen aan onze stichting, daar kunnen wij nog meer ezels mee helpen!

Lees meer

STOP DE EZELMISHANDELING TIJDENS PEROPALO!

We hebben ook een wat minder leuk bericht: Tijdens het Peropalo festival wordt een ezel door de smalle straten van Villanueva de la Vera gejaagd. Bereden door een stomdronken man, omringd door een al bijna even dronken menigte. Joelend, krijsend, schoppend als ze kunnen. De stress die dat de ezel geeft, kan zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Lees meer

Wat gaat er schuil achter die lach?

Behoort ú al tot onze donateurs? Dan weet u hoe afhankelijk The Donkey Sanctuary is van giften. Maar veel andere mensen die ook van ezels houden, maar nog geen donateur zijn, weten dat nog niet. Dus proberen we op diverse manieren hun aandacht hiervoor te trekken. Ook op social media als Facebook. Wat het beste werkt? Een foto van een lachende ezel. Onweerstaanbaar! Maar… is het ook echt lachen? Of zijn de ezels met heel wat anders bezig?

Lees meer
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ont

Geen opmerkingen:

Een reactie posten