Translate

dinsdag 10 april 2018

Word mede-eiser: Dwing Shell te stoppen met het veroorzaken van klimaatverandering


Maak van klimaat ook jouw zaak en word mede-eiser. 
Sluit je aan bij de klimaatzaak tegen Shell

Sluit je aan bij onze klimaatzaak tegen Shell



Je hebt het misschien al gezien in het nieuws. Milieudefensie klaagt Shell aan, omdat we willen dat de oliegigant ophoudt met het veroorzaken van klimaatschade. Jij kunt meedoen aan deze rechtszaak door mede-eiser te worden. Maak van het klimaat ook jouw zaak!
Word mede-eiser

Dwing Shell te stoppen met het veroorzaken van klimaatverandering!

Steeds meer mensen doen hun best om het klimaat te redden. Je kiest voor dubbel glas, neemt vaker de fiets of eet minder vlees. Alle kleine beetjes helpen. Maar we kunnen het klimaat niet redden als grote bedrijven hun rol niet spelen in de oplossing. Daarom pakken we de grootste vervuiler van Nederland aan: Shell.

Shell stoot 2 keer zoveel broeikasgassen uit als heel Nederland bij elkaar. Wij willen dat hier een einde aan komt. En dat Shell zich gaat houden aan het Klimaatakkoord van Parijs.

Maak van het klimaat ook jouw zaak en word mede-eiser.

Onze ambassadeur acteur/cabaretier Ruben van der Meer was de eerste mede-eiser in de zaak. In deze video vertelt hij waarom ook jij van klimaat jouw zaak moet maken!
Video Ruben van der Meer, eerste mede-eiser klimaatzaak
Met vriendelijke groet,
Donald Pols

Donald Pols

Directeur Milieudefensie
PS Wist je dat Shell al sinds de jaren '80 weet dat olie en gas rampzalig zijn voor ons klimaat? En desondanks gewoon olie en gas is blijven oppompen? Word mede-eiser en dwing Shell om zijn beleid te veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten