Translate

vrijdag 13 november 2020

McDonald's kondigt haar nieuwe plantaardige McPlant Burger aan vorig jaar in 28 restaurants getest als 'Beyond Meat'

urger

Foto van McDonalds 

McDonald's Corporation kondigt een nieuwe strategie aan, Accelerating the Arches, die alle aspecten van McDonald's bedrijf omvat. Zoals opgemerkt in een verklaring van het bedrijf, de groei pijlers bouwen voort op historische sterke punten en articuleren gebieden van verdere gelegenheid met de integratie van plantaardige opties op het menu.

Dit omvat de nieuwe McPlant, die het bedrijf beschrijft in een post op haar website als "een heerlijke plantaardige hamburger gemaakt voor McDonald's, door McDonald's, en met het soort  McDonald's smaak waar klanten van houden."

McDonald's zal beginnen met de McPlant hamburger die wordt geserveerd op een sesamzaad broodje met alle klassieke toppings, volgend jaar te testen. Het bedrijf kan naar verluidt ook plantaardige kip- en ontbijtbroodjes op het menu zetten.testte McDonald's testte haar eerste plantaardige hamburger, de P.L.T. (Plant, Lettuce, Tomato), in samenwerking met Beyond Meat, in 28 restaurants in Southwestern Ontario, Canada, vorig jaar. We hopen dat de nieuwe McPlant burger een groot succes is en leidt tot meer medelevende plantaardige keuzes in fast food dineren wereldwijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten