Translate

maandag 9 november 2020

Nog een Imam bevestigt dat de Islam het toestaat dieren te verdoven alvorens hun keel wordt doorgesneden en dat het vlees Halal is

 



Inspecteur Asalet van Eyes on Animals https://www.eyesonanimals.com/ interviewde Imam Yalçın İçyer over het verdoven van dieren en de definitie van Halal. Deze Imam legt uit dat het bewusteloos (ongevoelig voor pijn) maken van dieren voorafgaand aan het doorsnijden van hun keel en het laten leegbloeden het juiste is om te doen.

 Imam Yalçın İçyer studeerde aan de Faculteit Religie in Ankara, Turkije. Daarna was hij hoogleraar aan het Ankara Demetevler Gymnasium en is momenteel Imam in Essen, Duitsland. Ook heeft hij vele boeken over de Islam gepubliceerd.

Eyes on Animals werkt sinds 2013 samen met Turkse slachthuizen en Turkse religieuze autoriteiten om een groter begrip te bevorderen voor dierenwelzijn en minder pijnlijke slachttechnieken. 

We trainen slachters in Turkije in het gebruik van schietmasker en leggen de werking uit aan alle betrokken partijen. Ook verhuren we onze schietmaskers aan slachthuizen die dit thema serieus nemen en nu de dieren in hun slachterijen verdoven.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten