Translate

woensdag 4 oktober 2023

Ontroerende brieven van een gedetineerde over de training die hij mocht geven met trainers van Stichting Cell Dogs aan een dierenasielhond:

 


Met plezier deel ik vandaag een overzicht van de maand september, een maand die vol zat met mooie momenten, allemaal dankzij jullie steun. Want samen kunnen we pas echt impact maken. Sociaal ondernemen is echt iets wat je samen doet.

Deze maand zijn we gestart in vier nieuwe instellingen en hebben we onder andere een training afgerond in de PI Zaanstad. Vandaag heb ik in een van deze dagboeken gekeken, en ik moet zeggen dat ik het erg ontroerend vond.

 Daarom leek het me een leuk idee om enkele passages uit het dagboek met jullie te delen. Deze maand hadden we ook onze eerste Dutch Cell Dogs Experience, wat een fantastische ervaring was. Het was prachtig om te zien hoe goed de instructeurs dit hebben opgezet.



September is ook altijd de maand om vooruit te kijken en terug te blikken. Waar staan we nu? Wat willen we dit jaar nog zeker bereiken? En wat hebben we daarvoor nodig? Een stukje zelfreflectie is daarbij altijd belangrijk.


Voor volgend jaar hebben we al mooie plannen in het verschiet. Naast de trainingen die we in de instellingen geven, zijn we ook aan het onderzoeken hoe we meer kunnen betekenen voor jeugdzorg+. Dus deze mogelijkheden worden momenteel onderzocht en overwogen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Hierbij enkele mooie fragmenten geschreven door de trainer van Bella, die in het asiel bekend staat als Luna.

Meer lezen over Bella?
Hebben jullie al een kijkje genomen op onze subdomeinen waar we allerlei tips delen over asielhonden? Bekijk ze op: https://asielhonden.dutchcelldogs.nl/
Seminar Karolina Westlund op 4 en 5 november 

Omdat we het van groot belang achten dat onze instructeurs goed worden opgeleid, nodigen we jaarlijks ten minste één internationale spreker uit. Dit jaar hebben we gekozen voor Karolina Westlund, een expert op het gebied van emoties bij dieren. Door haar kennis direct te delen met andere professionals kunnen we samen leren en een waardevolle tijd doorbrengen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit seminar, kun je je via de volgende link aanmelden:
Klik hier om je aan te melden.
 
Bedankt voor het lezen, Erna! Als je opmerkingen hebt, suggesties of briljante ideeën hebt met betrekking tot marketing of hoe we aan extra vervoer kunnen komen, aarzel dan niet om ze te delen! Hier is een foto van ons na afloop van de Dutch Cell Dogs Experience.

Geniet van het weekend!"

Hartelijke groet, 

Betty Buijtels 
Co-founder stichting Dutch Cell Dogs
 
Onze partners: 
  
VOLG ONS OP ONZE SOCIAL KANALEN
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLES WAT WIJ DOEN EN MEEMAKEN
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 DUTCH CELL DOGS All rights reserved.

WIL JE IETS VERANDEREN AAN HOE JE DEZE MAILS ONTVANGT
UPDATE JE VOORKEUREN
 OF SCHRIJF JE UIT VAN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten