Translate

woensdag 7 augustus 2019

Animal Rights heeft de burgemeester van Reeuwijk gesommeerd om tientallen illegaal gebouwde jachthutten NU af te breken ( jaarlijks 8000 ganzen afgeschoten )





Ban de jacht


Animal Rights wil illegale jachthutten slopen

Animal Rights heeft de burgemeester van Reeuwijk gesommeerd om tientallen illegaal gebouwde jachthutten NU af te breken. Deze jachthutten staan op eilandjes in de Reeuwijkse plassen en worden gebruikt om op overvliegende ganzen te schieten. Dit gaat vaak vreselijk mis

.

Zo zagen we hoe een aangeschoten gans minutenlang in het water aan het spartelen was. Het arme dier probeerde weg te komen maar de jager had zijn vleugel kapot geschoten. Ook na het tweede schot leefde de gans nog steeds.

Stop dierenleed


De gruwelijke jachtpartijen in Reeuwijk kosten jaarlijks ruim 8.000 ganzen het leven. Vele dieren worden geraakt en vliegen met hagel in het lijf door.

Omdat we het leed willen stoppen richten we ons nu op de jachthutten. Deze zijn illegaal gebouwd en voldoen niet aan het bestemmingsplan. Deze mogen dan ook helemaal niet gebruikt worden voor de jacht. Onze advocaat zit er bovenop en als de burgemeester de jachthutten niet afbreekt, stappen we direct naar de rechter.


.


Ban de jacht






Geen opmerkingen:

Een reactie posten