Translate

dinsdag 27 augustus 2019

Rijke Belgen schieten op wilde dieren voor jacht trofeeën zoals berenhoofden, olifantenoren en cheetapoten




Ban de jacht


Rijke Belgen schieten op beschermde dieren

Uit onderzoek van Animal Rights blijkt dat Rijke Belgische jagers grof geld betalen om in het buitenland vaak bedreigde dieren af te schieten. Het gaat om ijsberen, olifanten, zebra’s en zeldzame antilopen. De jachttrofeeën worden naar België versleept en aan de muur gehangen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of de jager neemt het mee naar huis: berenhoofden, olifantenoren en cheetahpoten. We zijn woedend en starten nu een intensieve campagne. Ons doel is  helder: Animal Rights wil een onmiddellijk verbod op de invoer van alle jachttrofeeën.

Ban de jacht

Stop de trofeejacht
Teken nu

Over de afgelopen 6 jaar is er 345 maal een jachttrofee ingevoerd naar België. Dit wil echter niet zeggen het dat ook om 345 dieren gaat. Zo bestond één invoer uit maar liefst 8 berenhoofden, een andere invoer bestond uit 80kg aan olifantenslagtanden, in een volgend geval werden er 13 zebrahuiden geïmporteerd, weer iemand importeerde 6 olifantenoren en er werden zelfs 18 cheetapoten mee terug genomen naar België.

Erna, help mee en teken NU de petitie. We kunnen de trofeejacht stoppen en daar hebben we jouw hulp direct bij nodig.

placeholder

PS Een intensieve campagne kost tijd en geld. Dat doen we heel graag maar dat kan niet zonder jouw steun. Doneer aan onze campagne zodat we samen het dierenleed kunnen stoppen.

BESCHERM WILDE DIEREN
Teken nu







Geen opmerkingen:

Een reactie posten