Translate

vrijdag 16 augustus 2019

Stier 'Bandit' leefde zijn hele leven binnen aan een ketting todat dierenactivist Christian hem bevrijdde ( ontroerende video )







Bron : https://trendnieuws.nl/category/dieren/


Of het nu een hond, een kat, een hamster of een koe is, één ding is duidelijk: het is nooit acceptabel om dieren te misbruiken.





Een stier genaamd Bandit leefde zijn hele leven aan de ketting. Het was hem niet toegestaan ​​om naar buiten te gaan en hij mocht nooit vers groen gras proeven. In plaats daarvan bracht hij zowel dagen als nachten in een smalle kooi door en hij had zich waarschijnlijk neergelegd bij dit lot.
Gelukkig hoorde een dierenliefhebber, Christan, over de situatie van Bandit. Hij begon onmiddellijk om Bandit en zijn vrienden te redden uit deze droevige situatie …
Wist jij dat runderen en melkkoeien hele gevoelige dieren zijn?


In 2014 toonde Daniel Weary, professor in het Animal Welfare Program aan de University of British Columbia in Canada, aan dat de hersenen van koeien permanent kunnen worden hervormd als gevolg van een trauma in het vroege leven.


Daily Mail legde uit: “De koeien die hij bestudeerde, waren diep getroffen door de emotionele en fysieke pijn van vroege scheiding van hun moeders of onthoornde, die de hersenen veranderde op een manier die leidde tot een negatieve cognitieve neiging vergelijkbaar met pessimisme.”


mishandelde koe


De eerste keer dat dierenrechtenactivist Christian Bandit bezocht, ging hij naar hem toe en gaf de stier zachtjes een teken dat hij hem geen kwaad wilde doen.
 In de video is het duidelijk dat Bandit nog nooit eerder liefde van een mens had gevoeld. Maar na een tijdje besefte hij dat Christian er was om hem te helpen.

2 opmerkingen:

  1. Potver....wat een tranentrekker.
    Maar oh wat prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoooo mooi om te zien, en hoe blij hij is met zijn vrijheid! Zo horen dieren hun leven niet te leiden.... TOP ACTIE

    BeantwoordenVerwijderen