Translate

dinsdag 27 augustus 2019

'This is the story' hoe 6 olifanten bevrijd werden van hun kettingen ( ontroerende video )



Lees meer in deze nieuwsbrief ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
World Animal Protection
Nieuwsbrief augustus
worldanimalprotection.nl

Op sociale media zien we het vaak voorbijkomen: de foto’s van toeristen die olifanten wassen of voeren op reis. Bij olifanten 'sanctuaries' in Azië wordt het wassen en voeren van deze prachtige dieren steeds vaker aangeboden als diervriendelijk alternatief voor een olifantenrit.

 Maar is dat nu echt diervriendelijk? Het antwoord is helaas nee. Gelukkig kan het ook anders. Bekijk hoe het leven van zes vrouwelijke olifanten in Thailand transformeerde toen hun olifantenkamp veranderde naar het olifanten vriendelijk park ChangChill.
Bekijk de documentaireBekijk de documentaireBekijk de documentaire
Ben jij een honden- of een kattenmens?
Morgen, op 26 augustus, is het Internationale Hondendag. Een speciale dag voor onze trouwe viervoeters, dat verdienen ze toch? De honden bij ons op kantoor krijgen morgen in ieder geval een éxtra dikke knuffel. Ga jij deze Hondendag ook vieren of wacht jij liever op Kattendag?
Ja, honden zijn mijn beste vrienden
Nee, katten for life!
Hoe kan ik nou kiezen?
Olifant Zach kan eindelijk genieten van zijn vrijheid
Olifant Zach kan eindelijk genieten van zijn vrijheid
Zach werkte 16 jaar lang in de houtkapindustrie. Na een lange reis begint hij nu eindelijk aan een nieuw leven bij opvang Elephant Valley Thailand. Wij sponsorden een natuurgebied waar 35 olifanten, waaronder Zach, kunnen genieten van hun vrijheid.
Bekijk de video >>
Laatste kans om burgerinitiatief Stop de Kooien te tekenen
Laatste kans om burgerinitiatief Stop de Kooien te tekenen
Misschien lijkt een verbod op kooien een te kleine stap voor dieren in de vee-industrie. Maar dit verbod is niet het eindpunt, slechts het begin! Door petities zoals deze komt er meer aandacht voor het welzijn van de dieren bij burgers, overheden en bedrijven.
Teken jij het burgerinitiatief? >>
We zijn World Animal Protection
We stoppen het onnodig lijden van dieren
We bewegen mensen om dieren op de mondiale agenda te zetten
We laten de wereld zien hoe belangrijk dieren zijn voor iedereen
We motiveren mensen om het leven van dieren te verbeteren
Op naar een betere wereld voor dieren!
World Animal Protection
TwitterYoutube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten