maandag 3 juni 2013

Schande !! Paardenbloed en urine van zwangere vrouwen gebruikt bij varkens. "Of je nog worst lust?"


Bloedtapperij bij paarden in Nederland en het bedrog van Braziliaanse vrouwen die dachten goed te doen in het zogenaamde 'Moeders voor Moeders' programma door het farmaceutische bedrijf MSD www.msd.nl :

2000 drachtige merries worden in Nederland om hun bloed gehouden. (Weet iemand ook waar die gehouden worden?) en dit alles om varkens in de vee-industrie sneller biggen te laten krijgen. Houden ze nooit op met het geknoei met dieren in de vee-industrie? Eet u nog varkensvlees? Zou er maar mee stoppen als ik u was. De Braziliaanse urinekwestie 'stinkt'.

Het is te idioot voor woorden dat het winnen van hormonen uit het bloed van drachtige paarden, plaatsvindt als het ware een dierproef. Want zo worden deze paarden gezien in Nederland....als proefdieren. En dan kan de farmaceut gewoon zijn verwerpelijke gang gaan met het winnen van hormonen die niet gebruikt worden als medicijn, maar als rotzooi om hele jonge varkens weer supersnel WEER jongen te laten krijgen. Geen dier maar ding, puur een productieobject. Een worstenfabriek, een schande!!

1 opmerking:

 1. Niet alleen Nederland, gebeurt overal ter wereld waar paarden zijn. Bloedmerries, google daar maar eens op. Op zich geen probleem, net zo min als mensen urine schenken. Maar er wordt uiteraard zwaar mee gefraudeerd want er wordt overal mee gefraudeerd in onze wereld. Dat fraude over de rug van dieren wordt gepleegd is te laag voor woorden. Verplicht zwanger worden van dieren om hun hormoon te gebruiken voor frauduleuze doeleinden. En dan de veulens en moeders na een paar dagen scheiden omdat die samen geen nut dienen!
  http://nl.kapaza.be/oost-vlaanderen/pikzwarte-bloedmerrie-met-veulen-74227017.htm
  Te misselijk voor woorden, er valt nog een wereld te winnen Erna.

  http://bijzonderbizar.blogspot.nl/2010/07/blauw-bloed.html
  http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=1&t=729719
  http://s14.invisionfree.com/IJslanders/ar/t13779.htm

  BeantwoordenVerwijderen