zaterdag 29 juni 2013

Vijf met mazelen besmette kinderen doodziek. Waar blijven de rechten van het kind in Nederland ?Ik hoor graag uw mening

Mensen dit is NEDERLAND !! Waar blijven de rechten van het kind ? Dit is pure verwaarlozing. Als er bij een dier verwaarlozing wordt geconstateerd wordt het in beslag genomen. Hoezo de ouders mogen zelf beslissen over het lot van hun kind? Een kind heeft rechten op een bescherming van de overheid als de ouders het laten sloffen. Kerk en Staat mogen elkaar niet beïnvloeden hoor ik de overheid zeggen. Het is tijd dat hier verandering in komt. In de Katholieke kerk hebben we met zijn allen de kinderen ook laten stikken. We keken de andere kant op want de pastoor wist het zogenaamd beter, daar kon je niets tegen inbrengen. Kinderen werden verkracht en de overheid keek toe. Er zijn dominees in de Bible Belt die nu kinderen laten doodgaan om dat het Gods wil is.

Vijf met mazelen besmette kinderen zijn doodziek opgenomen in het ziekenhuis. Twee van de vijf kinderen zijn opgenomen met hersenvliesontsteking, twee met longontsteking. Van één patiëntje is nog onduidelijk wat de complicaties zijn. Dat meldt het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, zo schrijft het AD.

"Nederland schendt de rechten van het kind"

Nederland maakt zich schuldig aan ernstige en structurele schendingen van de rechten van het kind. Dit is een gevolg van de Nederlandse privacycultuur, die belet dat andere personen (instanties) dan de ouders zich direct bemoeien met de opvoeding en persoonsvorming van kinderen. Op deze wijze biedt de privacycultuur kinderen geen adequate bescherming tegen allerlei misstanden die hun welzijn en ontwikkeling aantasten. Nederland is verplicht ervoor te zorgen dat kinderen worden beschermd tegen slecht ouderschap en dat hun recht op een ongeschonden en onbelemmerde persoonsvorming wordt gewaarborgd.

De Maastrichtse jurist mr. Jan Willems concludeert dat in zijn proefschrift 'Wie zal de opvoeders opvoeden? Kindermishandeling en het recht van het kind op persoonswording', waarop hij promoveerde aan de Universiteit Maastricht.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Bijbelgordel   Waar bevindt zich de Bible Belt ?
4 opmerkingen:

 1. Deze vijf zijn opgenomen in het ziekenhuis, dus ze maken een kans! Hoeveel meer gaan er dood door Bible Belt ouders en dominees, en bijvoorbeeld, Jehova's Getuigen? De medici ondertekenen een overlijdensverklaring, met het hokje "natuurlijke doodsoorzaak" aangekruist, want die zijn lid van dezelfde kerk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste reacties op nujij.nl zijn het niet met ons eens Marinus.

   http://www.nujij.nl/algemeen/vijf-met-mazelen-besmette-kinderen-doodziek-waar.23834019.lynkx

   Er zijn mensen bij die boos op mij zijn. Maakt niet uit. ieder zijn mening. Ik begrijp het niet. In Australië deed ik mijn opleiding in The Royal Alexandra Hospital for Children. Een kinderziekenhuis met 700 bedden waar ook patiëntjes uit New Guinea en Indonesië met ernstige kwalen en afwijkingen naar toe werden gebracht, Jij noemt Jehova´s getuigen. Ik heb de artsen bijna zien huilen bij de onmacht om geen bloed aan een ernstig ziek kindje van dat geloof te mogen toedienen. Wel kregen ze infusen met Plasma en heel af en toe ging er stiekem toch een liter bloed in het lichaam van een ziek kindje. Mondje dicht zuster. En natuurlijk deden we dat. Ik voel mijn eigen onmacht nu ook weer bij het lezen van de reacties bij mijn artikel, die lijnrecht tegenover me staan. Zoveel onrecht voor een kind dat moet een overheid toch niet toestaan? Een tik op de vingers van UNICEF, de WHO, de UNO, anyone? Het zijn nog baby's!!Bedankt voor je steun Gr Erna

   Verwijderen
 2. Relifanaten zijn veelal met waan ideeen geindoctrineerde mensen die je het eigenlijk ook niet kwalijk kunt nemen dat ze alle beslissingen over het leven aan een hogere macht toe vertrouwen.
  Volgens mij heeft die hogere macht de mens niet voor niets de middelen beschikbaar gesteld om leed te voorkomen of te verzachten.

  Je kunt dit vergelijken met het volgende:
  Watersnoodramp in 1951. Een zwaar gelovig man zit op een dak. Komt er een boot voorbij. De schipper vraagt of hij mee wil naar veilig gebied. Dat wil hij dus niet want zegt ie: "God zal mij redden" Dit herhaalt zich drie keer. De man verdrinkt uiteindelijk. Hij komt bij de schepper en vraagt hem waarom Hij hem niet heeft gered. Het antwoord: Ik heb drie keer een boot gestuurd maar jij wilde niet luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebben je zelf mazelen gehad? Hoe heb je het ervaren?

  "Een woordvoerder van het RIVM verklaarde zaterdag dat het niet zo hoeft te zijn dat alle patiënten nog in het ziekenhuis liggen. Ze kunnen alweer zijn ontslagen. „Dat houden we niet bij.” Dat alle kinderen „doodziek” zouden zijn, zoals de website nu.nl zaterdag meldde, is volgens de woordvoerder van het RIVM onzin."

  BeantwoordenVerwijderen