vrijdag 7 juni 2013

Hond in auto achtergelaten...politie meet temperatuur van 44 graden!
Hond uit snikhete auto gered
               
BREDA - 
 
Agenten hebben vanmiddag een hond uit een snikhete auto gered in de Vlaszak in Breda. De agenten meetten in de wagen een temperatuur van 44 graden.
 
           
De ramen van de auto stonden weliswaar op een kier, maar de hond zat hijgend op de achterbank. Er was geen water aanwezig. De agenten hebben het dier bevrijd en de dierenambulance heeft de viervoeter naar het asiel gebracht.

De eigenaar heeft zich later op het politiebureau gemeld en is beboet voor het incident. Zijn hond kon hij weer ophalen bij het asiel.

Wat is dit voor onmens? En hij krijgt zijn hond ook nog terug! Dit is crimineel gedrag. Als het een kind was geweest zat hij nu in de bak.

1 opmerking:

 1. Kijk, een hond in nood kan WEL direct gered worden. Door agenten nota bene. Door een deur open te breken of een raam in te slaan. De wet staat dit toe.
  En dat kon dan weer niet bij die stakker die uitgehongerd en verdorst in een woning verbleef? Daar moest dan weer 24 uur over heen gaan voordat hij gered kon worden??
  Niet dus. Een auto is net als een woning privebezit en ook een woning kan rechtmatig betreden worden wanneer er een dier in nood in verblijft.
  Onze politieagenten kennen de wet niet. De Dieren"bescherming" al helemaal niet. Het is erg behelpen met onze "rechtshandhavers" als je een dier bent in Nederland.
  Gelukkig is het voor deze hond goed afgelopen en aarzelden deze agenten niet. Nu nog de rest van onze handhavers wat wetskennis ingepomt.

  BeantwoordenVerwijderen