woensdag 13 augustus 2014

Help Obama met het realiseren van 's werelds grootste zeereservaat. De visserijlobby ligt dwars ( peitie )


https://secure.avaaz.org/nl/ocean_of_hope_loc/?baEzThb&v=43708   PETITIEDit willen we !!

Op dit moment neemt de Amerikaanse regering reacties van burgers in ontvangst over het al dan niet tot stand brengen van 's werelds grootste zeereservaat in de Stille Oceaan. Maar President Obama staat onder enorme druk van een machtige visserijlobby om het plan te laten verwateren.

We kunnen dat niet laten gebeuren -- majestueuze walvissen, schildpadden en de visbestanden zijn allemaal aan het verdwijnen. Volgens wetenschappers kunnen we onze oceanen het beste redden door uitgestrekte gebieden te beschermen tegen uitbuiting, zodat het zeeleven kan herstellen. Vier jaar geleden speelden wij een cruciale rol in de beslissing van de Britse overheid om een enorm zeereservaat in de Indische Oceaan te verwezenlijken, en het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken haalde onze campagne aan in de aankondiging hiervan. Nu, als we allemaal van ons laten horen, kunnen we een reservaat zo groot als Mexico scheppen!


Dit willen we niet

 Als we Obama nu een vloedgolf van steunbetuigingen vanuit de hele wereld sturen, zullen we hem in staat stellen om de oppositie tegen te gaan en bij te dragen aan de redding van onze oceanen voor vele toekomstige generaties. Teken de petitie hierboven en vertel het aan iedereen door -- laten we een miljoen stemmen afleveren voordat de officiële raadpleging over een paar dagen sluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten