zondag 31 augustus 2014

India door de kneën ....verbod op productie, import en verkoop van foie gras ( video )


 
 http://nl.wikipedia.org/wiki/Ganzenlever  Veel informatie over het dwang voederen ( Foie Gras ) van eenden en ganzen

Roger Moore strijd al meer dan 10 jaar tegen de verschrikking van de productie  Foie Gras

Belangrijke Updates

Kom in opstand tegen het mishandelen van vogels op foie gras stallen door een bijdrage over te maken.
 
http://action.peta.nl/ea-action/action?ea.client.id=43&ea.campaign.id=16756    PETITIE

 Het is geen geheim dat de productie van foie gras zo wreed is, dat Nederland en een heleboel andere landen het verboden hebben. ( Maar we eten het wel!!) Eenden en ganzen die veroordeeld zijn tot foie gras stallen brengen hun leven opgesloten in kleine kooien door en krijgen hun maag meerdere keren per dag volgepropt met grote hoeveelheden graan, wat met geweld door middel van een buis hun keel in geduwd wordt.

The Poeples Ethical Treatment of Animals ( PETA,), Stichting Vier Voeters, de World Animal Protection, zijn grote dierenwelzijnsorganisaties die actie voeren tegen de productie van foie gras. Helpt u mee? Teken dan alstublieft de petitie.
Gelukkig is er nu weer een land dat opkomt voor eenden en ganzen en dat zich heeft aangesloten bij het groeiende internationale protest tegen deze gruwelijke industrie: Het Indiase ministerie van handel heeft een verbod uitgevaardigd op de productie, import en verkoop van foie gras. Dit besluit van het ministerie – als gevolg van het jarenlang campagne voeren door PETA India – maakt dat India het enige land ter wereld is dat een dergelijk volledig verbod op foie gras heeft ingesteld. Deze krachtige verklaring van India op het gebied van wreedheid tegen vogels zou moeten dienen als inspiratie voor alle overheden in de wereld om meer te doen dan alleen het verbieden van de productie van dit barbaarse levensmiddel – het volledig uitbannen van foie gras!

Dwangvoederen....arm dier

We bespeuren ook een groeiend succes – door de inspanningen van PETA UK – waarbij enkele Britse hotels, restaurants en winkeliers, die dit vreselijke product nog steeds hun klanten aansmeren, stoppen met het aanbieden hiervan. Het lijk erop dat elke week een ander bedrijf belooft de verkoop van foie gras te beëindigen. Onlangs heeft het Gordon's Restaurant in Inverkeilor, één van de vier Schotse kandidaten koplopers voor de 'Good Food Guide Restaurant of the Year Award 2015' aangekondigd dat zij foie gras van hun menu verwijderd hebben naar aanleiding van berichten die zij ontvingen van PETA UK.

En natuurlijk ook Nederland  www.peta.nl
Tot slot kan ik u met vreugde vertellen dat 's werelds grootste touroperator voor jongerenreizen, 'STA Travel', is gestopt met het verkopen van excursies naar het 'San Fermín festival' in Pamplona, Spanje.  
 
Gekken en dwazen !
 
Veel toeristen die naar Pamplona vertrekken voor het bijwonen van het jaarlijkse stierenrennen weten niet dat alle dieren die door de geplaveide straten worden gejaagd later op de dag op barbaarse wijze dood neergestoken worden onder toezicht van een joelende menigte. Met dit oordeel sluit STA zich aan bij Thomas Cook, Brittany Ferries en een voortdurend groeiende lijst van meelevende bedrijven die zijn gestopt met het promoten van deze bloedsport. Eerder dit jaar stopte STA met het aanbieden van drie andere wrede attracties: SeaWorld, ritjes op olifanten en de attractie naar de beruchte Tijger Tempel in Thailand. STA Travel telt bijna 2000 medewerkers verspreid over 200 vestigingen in 12 landen en dit barmhartige besluit zet een hogere standaard voor duurzaam toerisme overal in de wereld.

Barbaren !! 
Waarom Tijger Temple  verbieden? Omdat de dieren het helemaal niet fijn vinden om de hele geaaid te worden door toeristen die maar een doel hebben, op de foto met een tijger.

De tijgers worden gedrogeerd en hebben geen tanden. Die zijn er uitgetrokken.  Mensen Blijf er weg en vertel het door

Geen opmerkingen:

Een reactie posten