Translate

maandag 22 maart 2021

Dierennieuws uit Syrië : Het hartverwarmend werk van 'The Aleppo Catmen' met heel ontroerende veel foto's

 





Na onze succesvolle hondenredding vorige maand zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat ALLE 41 van de honden die uit Salqin zijn binnengebracht, zijn geadopteerd. De missie was een groot succes en we danken u voor uw steun.

Meer honden werden gered toen we hoorden van een moederhond en haar puppy's die op straat leefden. Ons werd verteld dat ze werden gekweld door kinderen en dat moeder was geslagen en haar puppy's waren mishandeld. We kwamen meteen in actie en ze werden naar de boerderij van Ernestos gebracht. Foto's werden op onze websites geplaatst en binnen een paar dagen kregen we een verzoek van een familie om ze allemaal te adopteren.

De honden zijn geadopteerd en zoals altijd houden we contact met hen en hun nieuwe baasjes.

Slechts 2 weken later ging een deel van ons team op bezoek. Ze vonden een hond en 3 puppy's. We zorgden voor gedroogd voedsel en Razak vaccineerde ze allemaal.

Wanneer we honden hebben geadopteerd, ontvangen we soms negatieve reacties op onze Facebook-pagina's. We willen iedereen geruststellen dat we altijd doen wat het beste is voor de dieren te allen tijde - contact wordt altijd onderhouden tussen Ernestos en de adoptiefamilies. We kunnen op elk moment het welzijn en welzijn van de dieren controleren.

De honden krijgen de rest van hun leven gratis behandeling van onze kliniek. We hebben veel vertrouwen in ons team om altijd te doen wat goed is voor de dieren die onder onze hoede komen.

We zijn allemaal nog steeds kapot van de dood van Lolo, ons mooie hondje van Winsons Farm.

Lolo werd gered door AbuAli uit een gebied dat zwaar was gebombardeerd. Hij nam haar mee naar de boerderij en ze werd al snel een vaste favoriet bij onze conciërge Ayman en zijn familie. Ze was meer dan een jaar bij ons. Ze was lief, zachtaardig en vriendelijk, en ze heeft een groot gat in ons hart achtergelaten.

Ze had een enorme hernia gehad. We hadden er nog nooit zo'n grote op een kleine hond gezien. Ondanks de beste en onmiddellijke inspanningen van het team is ze overleden.


We openden 2 inzamelingsacties in februari om te helpen met overheadkosten en om een grote voorraad gedroogd voedsel te kopen terwijl we de kans hadden. De commerciële grenzen tussen Syrië en Turkije zijn strenger gesloten vanwege de Covid 19-pandemie.

We moeten nog steeds onze betaling voor het gedroogde voedsel en onze andere maandelijkse overheadkosten van lonen, vlees, medicijnen, verwarming en huur afronden.

De donaties zijn de afgelopen maand traag verlopen.

Onze huidige inzamelingsacties zijn -

https://myevent.com/gedroogde voedersforpets

En

https://www.justgiving.com/crowdfunding/lorraine-winson-ernestos116

 

Herinner je de prachtige gevlekte/tabby kat die we van mijlenver naar Ernestos hadden vervoerd? Hij werd naar de kliniek gebracht met zijn achterpoten verlamd en het team ging meteen aan de slag.

Met Abu Alis-vaardigheden van kattenfysiotherapie en de zorg voor het team verraste zijn progressie ons. Hij is al mobiel!

Er is nog steeds een beetje wiebelen op een poot, maar hij loopt rond alsof hij de eigenaar is van de plaats. Hij zal heel goed passen in zijn nieuwe huis en zijn poot zal sterker worden met gebruik.

Another cat came to us after being hit in a car accident. Her injuries are quite severe but Abu Ali has promised her that he will do his best – we hope to be able to give you an update next month.

Get well soon little one. You are in the safest of hands.

All the animals at the farm had their periodical health check. Everyone took their vitamins and worming paste quite well……mostly…..

Bibers didn’t like his……..

De nieuwste baby's op de boerderij, de geiten - Lil, Ruby en Cocoa, kijken uit naar de warme dagen van de lente.

Lord is nu een volwassen hond geworden, en dus werd hij gecastreerd.

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat de foto's van de dieren op de boerderij laten zien hoe goed en gezond ze allemaal zijn. Huidige aantallen zijn 21 honden, 3 schapen, 7 geiten, 4 ezels, 2 paarden, 4 apen, 2 pauwen, plus eenden, kalkoenen, kippen en duiven.

Het is altijd moeilijk om te kiezen welke foto's in de nieuwsbrief gaan!

Ernestos vrije kliniek gaat van kracht naar kracht. Het team wordt erg druk gehouden.

In de laatste 6 maanden was het aantal dieren dat in de kliniek werd behandeld 1927. Het aantal mensen dat gebruik maakt van onze diensten neemt elke maand toe.

Elke mannelijke kat in het asiel is nu gecastreerd.

We ontvingen twee prachtige witte katten in de kliniek. De mensen die ze bezaten, realiseerden zich niet dat witte katten doof konden zijn. Helaas zijn beide katten dat, en dus besloten de eigenaren dat ze ze niet meer wilden en lieten ze onder onze hoede.

Hoewel het voor ons moeilijk is om dit soort situaties te begrijpen, blijven we dankbaar dat ze aan ons worden overgegeven en niet op straat worden achtergelaten. Nu worden ze gevaccineerd, ontwormd en behandeld voor teken. Welkom bij Ernestos.

Er zijn de afgelopen maanden veel levensreddende operaties uitgevoerd in de kliniek. Ze omvatten de reparatie van lies- en spigelian hernia's bij schapen en huisdieren zoals honden en katten. Dr. Youssef en het team hebben met succes het been van een pasgeboren veulen rechtgetrokken met een flexurale misvorming. Ze hebben baarmoederverzakkingen bij honden en schapen hersteld en tumoren bij vogels, honden en boerderijdieren verwijderd.

Er is een groot aantal vergiftigingsgevallen in de wijk geweest - meestal katten, en we adviseren mensen voortdurend over het juiste gebruik van gifstoffen.

The sanctuary continues to care for the 1000 souls that are reliant on us for everything. Food, warmth, love, care and medical attention. Our team work hard every day to care for the cats and the sanctuary. The virus that frightened us so much recently appears to have died away but the team are determined that they will keep it at bay and so the daily deep cleans continue, and new cats are quarantined for a longer period.

Het kittenseizoen is aangebroken en we weten dat er een toename zal zijn van verlaten moeders en kittens. We verspreiden voortdurend onze boodschap over castreren en dierenverzorging en hopen dat onze boodschap na verloop van tijd werkelijkheid wordt.

Vorige week ontvingen we 7 verlaten katten en een van hen had kittens. De ene is hoogzwanger. Eén was zwaar op het oor gebeten door een hond. Ze werden allemaal door de dierenarts behandeld in de kliniek.


Een supporter van Ernestos die al sinds de begindagen bij ons is, besloot haar verjaardagsfeesten met ons te delen. Ze stuurde een donatie om te betalen voor een verjaardagstaart en speciale maaltijd voor de katten, en een voor ons team ook. Bedankt, Nicoletta, voor je vrijgevigheid.

We danken u allen voor uw steun aan Ernestos. Je helpt ons om het leven van zoveel dieren te redden en te verbeteren.

De oorlog is nog steeds dichtbij, maar gelukkig heeft het zich een beetje teruggetrokken uit ons gebied.

De pandemie blijft de regio verwoesten. Covid-19-aantallen zijn in het gebied blijven toenemen. Er zijn nu 21.105 officieel geregistreerde gevallen in het gebied.

Er is geen vaccinatieplan voor het gebied in zicht - hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie nu een programma voor de regio bespreekt. Ons team blijft COVID-19-veilige procedures volgen om zichzelf veilig te houden.

Bedankt dat je bij ons bent. Jij bent net zo goed een deel van Ernestos als wij. Zonder onze vrienden over de hele wereld zou Ernestos niet bestaan.

Blijf alsjeblieft bij ons.

 

Onze inzamelingsacties deze maand zijn –

https://myevent.com/gedroogde voedersforpets

https://www.justgiving.com/crowdfunding/lorraine-winson-ernestos116

https://www.paypal.me/ErnestoSanctuary

U ook online doneren op onze website. Hier u ook een maandelijkse donatie instellen.

https://ernestosanctuary.org/donatie/

 

Bankrekening:

Huis van katten Ernesto

Waren:

IT 49 P 07601 11400 001035 493376 

Bic: BPPIITRRXXX

 

Samen zijn we sterk.

.

HUIS VAN KATTEN ERNESTO

alle rechten voorbehouden

CF: 93060210197

Brievenbus 54, Via verdi 1 26100 Cremona IT


Geen opmerkingen:

Een reactie posten