Translate

zaterdag 13 maart 2021

Xuan en Mo, 2 beren uit de berengalindustrie leven in donkere hokken en hun lijden is onvoorstelbaar: helpt u mee om ze te bevrijden?


 Video van het berenwoud in Vietnam. Hopelijk met uw hulp kunnen de twee beren daar straks wonen.

Xuan & Mo, twee galberen uit de berengalindustrie

Een leven in duisternis 

Geen licht, ventilatie of frisse lucht, niets anders dan de roestige tralies van kleine kooien. Beren Xuan en Mo leven al van jongs af aan in een vochtige kelder zonder ramen. Hun lijden is onvoorstelbaar.


Het enige moment op een dag dat ze een beetje licht zien is wanneer hun eigenaar ze komt voeren of erger nog: hun galblaas doorprikt met een naald, een enorm pijnlijke procedure om gal af te tappen. Hun gal werd door de familie van de eigenaar gebruikt voor medische doeleinden. Jarenlang hebben deze beren niets anders gekend dan pijn en ellende. Zonder uw en onze hulp duurt deze mishandeling voort tot het eind van hun leven.  

Ons team in Vietnam is geschokt over de ontdekking van deze twee beren in de provincie Son La. Het is dierenleed in de ergste vorm die ze ooit hebben gezien. We moeten Xuan en Mo daarom zo snel mogelijk bevrijden. Doet u mee met onze missie en helpt u de beren te redden?  

Ze verdienen zoveel meer in het leven 

In ons BERENWOUD Ninh Binh krijgen zij straks alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben om te herstellen van de gruwelijkheden die ze hebben moeten doorstaan. Daar kunnen ze voor het eerst ontdekken hoe een echt berenleven eruitziet. Maar hier hebben ze uw hulp voor nodig.  

Het lot van Xuan en Mo hangt af van uw hulp. Helpt u mee om ze een nieuw leven te geven?

www.vier-voeters.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten