Translate

zaterdag 20 maart 2021

's Werelds eerste 'ijsbeerhotel' is geopend in China en kreeg meteen kritiek op de hartverscheurende omstandigheden






Het Polar Bear Hotel heeft net zijn deuren geopend ondanks de wereldwijde controverse rond twee ijsberen die daar gevangen worden gehouden, opgesloten in een kleine ruimte, zonder natuurlijk licht, sneeuw of ijs, omgeven door een geschilderd podium dat hun ware omgeving simuleert. Deze hartverscheurende weergave van dierenexploitatie wordt gebruikt als een toeristische attractie met 21 kamers met uitzicht op de gevangen ijsberen en hun nephabitat.


Een schokkende video van toonde de recente opening van het hotel dat wordt gepromoot als de "enige plek ter wereld om te eten, spelen of slapen in het gezelschap van ijsberen." Triest en hartverscheurend.

Er zijn momenteel geen wetten in China die dieren beschermen tegen gevangen worden gehouden en uitgebuit voor entertainment, laat staan een zorg voor hun welzijn.

Het gebruik van deze mooie dieren om geld te verdienen is een vertoning van wreedheid ten koste van hun lijden.

Deze dieren ontwikkelen in de loop van de tijd problemen als het gaat om stereotype  bewegingsstoornissen, motorische aandoeningen van neurologische ontwikkeling en repetitief gedrag.

IJsberen reizen duizenden kilometers in het Noordpoolgebied met hun families en jongen, ze hebben hun natuurlijke omgeving, zee-ijs en immense ruimte nodig om te overleven.


Bron: World Animal Net




Geen opmerkingen:

Een reactie posten