Translate

zondag 24 april 2022

Panic, Terror, and Near Drowning: De idiote zwem experimenten van kleine dieren is nu verboden in The University of South Australia door Humane Research Australia ( video, niet geschikt voor kinderen) )


We hebben geweldig nieuws om te delen! De Universiteit van Zuid-Australië heeft bevestigd dat het de gedwongen zwemtest heeft verboden.

https://www.humaneresearch.org.au/university-of-south-australia-prohibits-the-forced-swim-test/

De beslissing komt nadat PETA, PETA US, Humane Research Australia en duizenden van onze supporters de school schreven omdat experimentatoren daar vorig jaar nog hadden gepubliceerd over het uitvoeren van deze wrede test.

Een witte muis in een lab
 

In de gedwongen zwemtest, ook wel bekend als de 'wanhoopstest', doseren experimenten, vaak kleine dieren, zoals muizen, met een teststof en laten ze in bekers water vallen, zogenaamd om inzicht te geven in menselijke depressie. De dieren peddelen woedend, wanhopig proberend hun hoofd boven water te houden, totdat ze uiteindelijk beginnen te drijven.

Het dwingen van uitzinnige dieren om in een onontkoombare cilinder water te zwemmen is zowel fysiek als psychologisch beledigend - om nog maar te zwijgen van volledig irrelevant voor menselijke depressie.

Het toestaan van dergelijke tests om door te gaan aan de Australische instellingen voor hoger onderwijs leert studenten niets meer dan wreedheid tegen dieren.

De aankondiging van de University of South Australia is monumentaal, maar we hebben nog zoveel te gaan.

We dringen er bij de Universiteit van Melbourne, Monash University, de University of Western Australia, Macquarie University, de University of Queensland en Victoria University of Wellington op aan om het voorbeeld van de University of South Australia te volgen door geen middelen meer te verspillen aan deze test.

Doe je mee door op onderstaande button te klikken? Het duurt minder dan twee minuten, maar zal een wereld van verschil maken voor dieren die gevangen zitten in laboratoria. .

Onderneem actie

Dank u voor uw medeleven met dieren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten