Translate

zaterdag 10 december 2022

People for the Ethical Treatment of Animals ( PETA )voeren actie verkleed en geketend als apen bij Thaise ambassade in Londen tegen het gebruik van aapjes in de kokosindustrie


Drie geketende PETA "apen" werden gespot buiten de Thaise ambassade in Londen en riepen de ambassadeur op om zijn invloed te gebruiken om een einde te maken aan het gebruik van apenarbeid in de Thaise kokosnootindustrie.

Geplaatst door  

Drie geketende PETA "apen" werden gespot buiten de Thaise ambassade in Londen en riepen de ambassadeur op om zijn invloed te gebruiken om een einde te maken aan het gebruik van apenarbeid in de Thaise kokosnootindustrie.

Het protest volgt op het derde onderzoek van PETA Asia naar de Thaise kokosnootindustrie. De nieuwe beelden hebben onthuld dat bedreigde en bedreigde apen nog steeds worden vastgebonden, geslagen, geslagen en gedwongen om kokosnoten te plukken onder de dreiging van fysiek geweld - ondanks de beweringen van overheidsfunctionarissen dat gedwongen apenarbeid was beëindigd.

PETA also delivered a letter to the ambassador, urging for an end to this cruel trade.

The Thai Coconut Milk Industry Exposed

De Thaise kokosnoothandel gebruikt sociale apen als kokosnootplukmachines, waardoor ze elke schijn van een natuurlijk leven of kans op vrijheid wordt ontnomen.

De onderzoekers van PETA Asia ontdekten dat wanneer de apen niet worden gedwongen om kokosnoten te plukken of op te treden in wrede, circusachtige shows voor toeristen, ze in kooien worden gehouden of bij de nek worden vastgeketend aan oude banden en dozen.

Kies voor Monkey-Safe Coconut Milk

Het onderzoek van PETA Asia koppelde apenarbeid aan HelloFreshChaokoh, Ampol Food, Theppadungporn Coconut Co, Aroy-D, Cocoburi, Tropicana Oil, Thai Pure Coconut Co, Ampawa, Suree Food, Edward &Sons Trading Co en vele andere merken.

Totdat we zeker weten dat de industrie is veranderd, roepen we iedereen op om kokosmelk en andere kokosproducten uit Thailand te boycotten.

Wat u kunt doen voor apen

Toenemende druk van de Thaise ambassade en bedrijven die kokosmelk inkopen, kan de industrie in Thailand helpen om apenvrije oogstmethoden te gebruiken, zoals het planten van kortere bomen zodat de kokosnoten gemakkelijker te bereiken zijn voor mensen of het gebruik van hoogwerkers om hogere bomen te bereiken.

HelloFresh blijft Thaise kokosmelk gebruiken, ondanks dat hij zich bewust is van de apenexploitatie die ermee gemoeid is. Dring er bij het bedrijf op aan om over te stappen naar aapveilige leveranciers:

https://www.peta.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten