Translate

zondag 9 april 2023

Philadelphia wordt de eerste stad in Amerika die paardenkoetsen gaat vervangen met elektrische rijtuigen,

 


Philadelphia staat in de rij om de eerste stad in de Verenigde Staten te zijn die elektrische rijtuigen uitrolt en het gebruik van paarden voor eens en voor altijd elimineert.

Eric Lerner, Chief Operating Officer van Brady Hunter Foundation, en Josh Fox, uitvoerend directeur van Brady Hunter Foundation, hebben aangeboden om Philadelphia te voorzien van elektrische rijtuigen van maker Alphonso Hernandez Olmo, met een garantie van gemeenteraadslid Mark Squilla om dit jaar wetgeving voor een verbod in te voeren.




Volgens Lerner zal deze belangrijke stap aantonen dat paarden met pensioen kunnen gaan en tegelijkertijd de economische kansen voor paardenkoetsarbeiders nieuw leven inblazen.

"Alle soorten zijn gelijk geschapen. Ik ben zo blij om te ontdekken dat het lijden voor paarden in Philadelphia zal eindigen," zei Fox in een verklaring. "Ik heb geholpen bij het opzetten van de Brady Hunter Foundation om dierenmishandeling te beëindigen en dieren in het wild te beschermen, inclusief het verwijderen van paardenkoetsen in het hele land. We zijn verheugd om samen te werken met raadslid Squilla en het Revolution Philadelphia-team om dit wetsvoorstel in te voeren en de verwijdering van paardenkoetsen privé te financieren."

Revolution Philadelphiaeen non-profitorganisatie voor dierenrechten en Brady Hunter Foundation, ontmoette raadslid Squilla op 24 maart om het aanhoudende probleem en een prototype van een elektrische koets voor Philadelphia te bespreken dat al aan de gang is.

Zoals eerder gemeld door WAN, was Ryder het oudere paard dat in augustus instortte en werd geslagen door zijn eigenaar, Ian McKeever in New York City. Helaas overleed Ryder afgelopen oktober.

"Met deze overgang van wreedheid naar mededogen verwachten we in de nabije toekomst wetgeving die paardenkoetsen voorgoed zal verbieden. Ons doel is om nooit meer toe te staan dat paarden worden uitgebuit door koetsen te trekken in Philadelphia," concludeerde Stephanie Curson van Revolution Philadelphia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten