Translate

woensdag 7 december 2022

Undercoverbeelden: Stop de mishandeling van varkens met stroomstootwapens! ( heftige video)


Undercoverbeelden van Varkens in Nood onthullen hoe varkens tijdens transporten structureel worden mishandeld met stroomstootwapens. Deze walgelijke mishandelingen moeten stoppen! Teken de petitie tegen het gebruik van stroomstoten op dieren!

Blinde paniek

In de vee-industrie draait alles om een snelle en goedkope productie van vlees. Om varkens zo snel mogelijk in een vrachtwagen te jagen, krijgen de dieren er flink van langs met stroomstoten. Bij het laden van de dieren prikken chauffeurs wild om zich heen met een taser. Varkens krijgen dikwijls meerdere stroomstoten op hun kop, hals, rug en flanken. Ze gillen het uit van angst en pijn maar kunnen geen kant op.

Pijn als drijfmiddel

Een taser geeft pijnlijke elektrische schokken en veroorzaakt veel angst en stress bij dieren. Het apparaat wordt ingezet als drijfmiddel, om varkens in beweging te krijgen of sneller te laten lopen. Dit is niet alleen wreed, maar ook volstrekt onnodig en onacceptabel!

Verbod is enige oplossing

Het gebruik van tasers is uitsluitend toegestaan op de achterpoten van volwassen dieren die niet willen bewegen maar wel genoeg ruimte hebben om zich te verplaatsen. Het overtreden van deze regels lijkt voor transporteurs echter de normaalste zaak van de wereld. Zolang het gebruik van tasers onder voorwaarden is toegestaan, zullen die voorwaarden worden overtreden. Als het apparaat aanwezig is, wordt het gebruikt en misbruikt.  

De enige oplossing is een volledig verbod. Help de varkens en teken de petitie tegen tasers!

Video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten