Translate

dinsdag 9 januari 2024

Het was verboden toch hebben 6 militairen in het Midden-Oosten gezorgd voor 6 puppy's: dierenorganisatie SPCA International heeft de pups naar de militairen in de VS gebracht

 Unbreakable Bonds: Patriot Pets Reunited

Stel je voor dat je een dier in grote nood tegenkomt, het redt en dan geconfronteerd wordt met de hartverscheurende mogelijkheid om het achter te laten, om het nooit meer terug te zien. Dit is precies wat er gebeurde met zes medelevende leden van het Amerikaanse leger tijdens hun inzet in het Midden-Oosten. Tijdens hun patrouilles kwamen ze dieren tegen in wanhopige situaties, sommige balancerend op de rand van de dood. Ondanks de regelgeving die het verbood, haastten ze zich om deze dieren te helpen en hen de zorg te geven die ze hard nodig hadden. Ze namen deze dieren onder hun hoede en boden hen een kans om te overleven. Vanwege militaire voorschriften die gezelschapsdieren verbood om met militaire vliegtuigen te reizen, werden deze soldaten echter geconfronteerd met de harde realiteit dat ze geen middelen hadden om de dieren waaraan ze zo gehecht waren geraakt terug te brengen naar de Verenigde Staten.

We konden niet werkeloos toezien hoe deze helden en hun geliefde dierlijke metgezellen van elkaar gescheiden werden. Dus begonnen we aan een missie om ze te herenigen. Dankzij uw genereuze steun hebben we de nodige fondsen ingezameld voor deze missie, en vorige week hebben we deze prachtige dieren met succes naar huis gebracht.

We nodigen je uit om Rye, Bongo, Whiskey, Bella, Scrappy en Hesco van harte welkom te heten als ze in de Verenigde Staten aankomen. We zijn ervan overtuigd dat ze een lang en vreugdevol leven zullen leiden naast de helden die opstonden toen ze dat het meest nodig hadden.

Rogge, bongo en whisky

Deze drie broers en zussen werden gevonden in een zak en achtergelaten aan de zijkant van een brug. Vriendelijke leden van het Amerikaanse leger snelden hen te hulp. Zonder hen zouden deze kleine puppy's, toen nog maar een paar weken oud, het niet hebben overleefd. Vandaag zijn de pups en hun helden weer samen.

Mooi

Legerspecialist Elijah redde Bella toen ze nog maar vijf maanden oud was. Ze was helemaal alleen, zonder voedsel, water of onderdak om haar te beschermen tegen de elementen. Hun band was onmiddellijk en hun band werd met de dag sterker. Hun opmerkelijke verhaal raakte de harten van talloze meelevende donateurs die reikhalzend uitkeken naar hun hartverwarmende reünie. Na maanden van navigeren door administratieve rompslomp, rigoureuze tests en proberen een vlucht te bemachtigen, heeft Bella eindelijk haar poten op Amerikaanse bodem gezet en is ze nu op weg naar de liefdevolle omhelzing van de held die haar heeft gered.

Scrappy

Toen Scrappy nog maar drie weken oud was, nam een vriendelijke sergeant van het leger hem in huis. Hij wist dat de kleine puppy het moeilijk zou hebben om alleen te overleven. Nadat hij had gezien hoe zwerfdieren in de regio werden behandeld, maakte de sergeant het tot zijn missie om ervoor te zorgen dat Scrappy niet op straat zou belanden. Het kostte maanden van voorbereiding, maar Scrappy is nu thuis in North Carolina en klaar om zich thuis te voelen bij de sergeant en de rest van zijn eeuwige familie.

Hesco

Een moedige Amerikaanse militair snelde Hesco te hulp toen hij getuige was van lokale kinderen die hem over een torenhoge barrière van 16 voet slingerden. Op dat kritieke moment deed de luitenant een plechtige belofte aan de kwetsbare pup en zwoer hem te beschermen tegen gevaar. In de loop van enkele maanden zorgde hij voor het welzijn van Hesco door te zorgen voor voedsel, voedsel, onderdak en liefde. Toen zijn uitzending ten einde liep, brandde zijn vastberadenheid om die belofte na te komen nog helderder. En vorige week werden Hesco en de held die hem redde vreugdevol herenigd, en nu kunnen ze samen aan hun nieuwe leven in de Verenigde Staten beginnen.

PS: Copenhagen, die samen met broers en zussen Rye, Bongo en Whiskey werd gered, zal haar vrijheidsvlucht nemen zodra ze alle noodzakelijke tests heeft doorstaan. We kijken ernaar uit om haar binnenkort te herenigen met haar soldaat en dat speciale moment met jullie te delen. Blijf zeker op de hoogte!


Elke week ontvangen we meer en meer verzoeken van Amerikaanse militairen die dringend hulp nodig hebben om de geliefde dieren waarmee ze bevriend raken tijdens hun uitzending in veiligheid te brengen. Elke redding kan enkele weken tot enkele maanden duren en kost tussen de $ 4,000 en $ 9,000 per dier. We hebben uw hulp nodig om deze Amerikaanse helden te herenigen met de dieren waar ze van houden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten