dinsdag 18 november 2014

Vijf leeuwen verhuizen van de hel in 'pokke' dierentuinen naar een aardse paradijs ( veel foto's en video )

OMG ! Dit is zo erg !!

In Roemenië zijn zes dierentuinen hun vergunning kwijtgeraakt, omdat ze niet voldoen aan de minimumeisen voor het houden van wilde dieren.
 
 
Arme, arme dieren!
 
Maar een geschikte herplaatsadres voor de dieren vinden is moeilijk en daardoor blijven de dieren vaak jarenlang opgesloten in verblijven die ontoereikend zijn, zonder het juiste voedsel en zonder medische voorzieningen.
 
 
Voor vijf leeuwen ziet de toekomst er rooskleuriger uit nu VIER VOETERS toestemming gekregen heeft deze leeuwen over te brengen naar LIONSROCK in Zuid-Afrika. In bijgevoegd persbericht leest u meer hierover.
 
 
Dank je wel Stichting Vier Voeters !! www.vier-voeters.nl  Chapeau

LIONSROCK LodgeLIONSROCK is open voor publiek. Het is een unieke combinatie van een reservaat ten behoeve van dieren en een toeristische bestemming, waardoor elk bezoek een onvergetelijke ervaring is.
LIONSROCK Lodge is gelegen in het park en biedt onderdak aan ongeveer 55 gasten. Er zijn onder andere schitterende kamers, maar ook aparte vakantiehuisjes. Men kan de avond ontspannen doorbrengen in ons uitstekende restaurant en de gezellige bar. Wij bieden onder andere de volgende activiteiten: begeleide rondleidingen, safari’s, paardrijden, hiking (wandelen), vogelobservatie en excursies naar het nabijgelegen Golden Gate National Park, Clarens of zelfs naar Lesotho. U kunt hier ook terecht voor congressen, feestelijke aangelegenheden (zoals bruiloften) en teambuilding.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten