woensdag 26 november 2014

Weinig bewijs dat Tommy de Nootdorpse terreurkat is toch komt Tommy vandaag voor de rechter
Een opmerkelijke zaak voor de politierechter in Den Haag vandaag. Een agressieve kat die onder meer een hond heeft gebeten, moet zich verantwoorden voor zijn daden.
'Terreurkat' Tommy is de schrik van Nootdorp, meldt De Telegraaf. In april viel het dier een labrador aan, die door de scherpe klauwen verwondingen opliep. De eigenaar van de hond eist 5000 euro schadevergoeding.

Operatiekosten

"Onze hond Yara kreeg 41 graden koorts. Hij lag vier weken in een speciale kliniek en heeft begin deze maand z'n laatste operatie gehad. De hele toestand heeft ons 5000 tot 6000 euro gekost en dat geld willen we terug."

Tommy. Een buurtbewoner zegt: "Vorige week kwam onze kat met een opengereten neus thuis. Ik heb een vermoeden wie de dader is, maar ik kan het niet aantonen." Tommy zou niet alleen vanuit het niets dieren aanvallen, maar ook kinderen.

De eigenaar van de beruchte kat reageert ook in De Telegraaf. "Er is een complete hetze gaande. Tommy is van een onschuldig huisdier gebombardeerd tot een terreurkat die van de Dierenpolitie zelfs een straatverbod heeft gekregen. Het is niet te filmen. Ze kunnen zoveel zeggen. Er lopen in de wijk meerdere rode katten rond."


Tommy met zijn baasje

Het lastige aan de zaak is het bewijs. "Behalve  mijn vrouw zijn er geen ooggetuigen", zegt het baasje.
'Ook kinderen aangevallen'
Ook andere buurtbewoners hebben slechte ervaringen met dierarme YarraGeen opmerkingen:

Een reactie posten