woensdag 31 december 2014

Een prachtig eindejaar verhaal: Het begon allemaal met een gehaktbalHet begon allemaal met een gehaktbal.Arthur, een zwerfhond uit Ecuador, zag de Team Peak Performance tijdens hun race door de Ecuadoriaanse jungle van de Adventure Racing World Championships. Na het krijgen van een gehaktbal van de team was hij niet meer bij deze groep weg te slaan.

Arthur volgde het team door diepe modder, in kajaks door rivieren, en de hele weg over de finish. Hij at, sliep, en hij vocht als een gewone teamlid. Een team die begon als vier leden, bestond nu plotseling uit vijf.
 

Toen begon de echte strijd voor het team om Arthur naar Zweden te brengen. Tal van veterinaire bezoeken, documenten ondertekend en uur na uur het werk van de team werd eindelijk beloond. 20 november Arthur kwam op Zweedse bodem en werd verwelkomd in zijn nieuwe land door duizenden en duizenden fans van over de hele wereld.


Arthur is slechts één van de duizenden zwerfhonden, en de Arthur Foundation is opgericht om zwerfhonden te helpen zoals Arthur. http://www.teampeakperformance.se/arthur/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten