donderdag 5 februari 2015

10.000 beren in de berengalindustrie in China.......geniet van de video van bevrijdde beer Quinn
Zo ziet de berengalindustrie eruit.  De beer Quinn in de video heeft geluk gehad dat hij door www.animalsaia.org  is bevrijd


 
 

Het probleem

Meer dan 10.000 beren worden gehouden in berengalboerderijen in China, en iets minder dan 2000 in Vietnam. De beren worden "gemolken" voor hun gal, die niet alleen wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde maar ook in gewone huishoudelijke producten.

Gal wordt getapt met de hulp van verschillende pijnlijke, invasieve technieken, die allemaal  massale infecties bij de beren veroorzaken Deze wrede praktijk blijft bestaan ondanks de beschikbaarheid van een groot aantal effectieve en betaalbare plantaardige en synthetische alternatieven.

De meeste gefokte beren worden gehouden in kleine kooien. In China, de kooien zijn soms zo klein dat de beren niet in staat zijn om te draaien of staan ​. Sommige beren zijn gekooid als welpen. Beren kunnen worden gevangen gehouden voor maximaal 30 jaar. De meeste beren zijn uitgehongerd, uitgedroogd en lijden aan verschillende ziekten en kwaadaardige tumoren die hen uiteindelijk doden.

Bevrijd uit zijn kooi !!

 
Dit is voor mij de mooiste foto van het jaar !! Quinn neemt een duikLokale mensen verdienen geld aan het voederen project van de bevrijdde beren.

1 opmerking:

  1. Geweldig, wat een ontroerende foto. Elk gered dier is er één en Quinn kan dan nu eindelijk zonder pijn en ellende genieten van een bad en lekker eten. Arme dieren wat doet de mens dieren toch aan! De mens zou zich de ogen uit de kop moeten schamen hoe wij dieren immens, onvoorstelbaar laten lijden. Het is werkelijk horror en wij, de mens zijn daar verantwoordelijk voor.

    BeantwoordenVerwijderen