vrijdag 20 februari 2015

Bizar: Een welvarend Indiaas echtpaar heeft aapje aangewezen als enige erfgenaam
Indiaas echtpaar laat aap fortuin na

 Een welvarend Indiaas echtpaar heeft zijn aapje aangewezen als enige erfgenaam van het familiebezit. Het stel is verstoten door hun families toen ze trouwden en heeft zelf geen kinderen. Brajesh en Shabista Srivastava zeggen het aapje als hun eigen zoon te hebben opgevoed en vinden het niet meer dan logisch dat de primaat dus ook de erfgenaam van hun vergaarde familiefortuin is.

 
Omdat de man hindoe is en zijn vrouw een moslima, waren de families van het tweetal fel gekant tegen de verbintenis. Sinds het huwelijk leefden ze dan ook in afzondering en was het tweetal’naar eigen zeggen vele jaren ‘heel eenzaam’. Dat veranderde toen ze in 2005 het aapje Chunmun kochten. Het beestje heeft een eigen kamer in hun huis, compleet met airconditioning voor de zomer en een kacheltje voor de winter. Bovendien heeft hij inmiddels een vrouwtje gekregen met wie hij in 2010 een groots huwelijksfeest vierde.
 

2 opmerkingen:

  1. Er wordt allicht meteen een verzorger aangewezen (door erflaters). Dit komt vaker voor, ook in onze contreien. Dan is meestal een hond of een kat de gelukkige. Familie is er niet blij mee, zal het juridisch willen aanvechten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Ed voor je reactie op Trouw en hier. Sympathiek van je

      Verwijderen