woensdag 1 juli 2015

400.000 keer bekeken:Kitten Koda en 'grote broer' Keelo vrienden voor het leven ( video )Plagen is liefde vragen en dat is duidelijk te zien in deze schattige timelapse, waarin te zien is hoe de speelse kitten Koda opgroeit met 'grote broer' Keelo. En hem vooral maar wat graag lastig valt. Nochtans, lagen de twee de afgelopen acht maanden net zo vaak samen te stoeien als te soezen en lieten ze zien er ook absoluut geen probleem mee te hebben om uit dezelfde kom te eten. Het filmpje werd intussen al meer dan 400.000 keer bekeken.

Als kat en hond? Niet voor deze twee. Al was eigenaar Trisha de la Paz aanvankelijk niet zeker hoe het zou lopen tussen haar vijf jaar oude golden retriever en het katje dat ze van straat haalde. Want hoewel ze haar viervoeter als heel zachtaardig omschrijft, moest het ook voor de kleine kitten klikken.

De vrouw, die in de Filipijnen woont, houdt een Instagram-account en Facebookpagina bij met de avonturen van haar huisdieren. En sinds kort heeft de intussen 6 jaar oude Keelo er nog een speelkameraadje bij: een kitten met de naam Drogon. "Hij is erg lief en kalm - het tegenovergestelde van Koda, die heel energiek en ondeugend is", aldus de vrouw.

     


Geen opmerkingen:

Een reactie posten