woensdag 15 juli 2015

Meer dan 76.000 euro opgehaald voor door brand verwoeste dierenopvang Norma’s Universum ( video )Door Johanna Kommerie op , in de categorie Nieuws.
Stichting Dierenlot Norma's UniversumDe Stichting Dierenlot heeft na de verwoestende brand in dierenopvang Norma’s Universum in Ferwert al 76.693 euro ingezameld voor de getroffen dierenopvang. Norma Miedema, eigenaresse van de dierenopvang, leefde met tientallen dieren in een oude boerderij die op 7 juni jongstleden in vlammen opging. Daar kwamen tientallen dieren om het leven en raakten andere dieren gewond. De oorzaak van de brand is naar alle waarschijnlijk kortsluiting geweest.

Foto: Norma Miedema

Er zijn plannen om een nieuw ‘Norma’s Universum’ op te zetten. Norma Miedema heeft met de Stichting Dierenlot afgesproken dat zodra duidelijk is wat de verzekering gaat uitkeren alle fondsen en gelden bij elkaar opgeteld worden en dat men dan gaat kijken hoe het nieuwe Norma’s Universum er precies uit gaat zien. Op haar Facebookpagina laat Norma weten: ‘Het lijkt te gaan lukken dat de dieren en ik en mijn levenswerk weer door kunnen gaan. Namens de dieren en mezelf ontzettend bedankt.’

Het is nog steeds mogelijk via Stichting Dierenlot geld te doneren voor Norma’s Universum. Dat kan via deze link: https://www.dier.nu/doneren/geef/.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten